Viikon liike – vipunostot taakse

Vipunostot taakse

Kun halutaan olkapäistä pyöreät ja näyttävät, tulisi sen kolmea lihasta treenata erilaisilla vipunostoilla. Näistä kaksi ovat vipunostot eteen ja sivuille. Tällä viikolla Viikon liikkeessä on aiheena vipunostot taakse, joka valitettavan usein unohdetaan treenata kokonaan.

Vipunostot taakse käsipainoilla

Liikettä voidaan tehdä käsipainoilla seisten, istuen tai maaten. Käsipainojen lisäksi liikettä voi tehdä myös laitteessa. Tärkeintä on liikettä ensimmäisiä kertoja tehdessä harjoitella oikea tekniikka pienillä painoilla, jotta treenataan haluttua lihasta.

Parhaiten ja turvallisimmin harjoittelet tätäkin liikettä Personal Trainerin ohjeistamana. Muista lämmitellä ennen treeniä ja venytellä hyvin sen jälkeen.

Vaikutus: Olkapäiden takaosien lihakset

LISÄÄ LIIKKEITÄ:

Wordpress Gallery Plugin Free

SEURAA PERSONAL TRAINER PANKKIA SOMESSA!

Jotta pysyt parhaiten kartalla siitä, mitä Personal Trainer Pankin sivuilla tapahtuu, kannattaa PT-Pankkia seurailla FacebookissaInstagramissaGoogle+ -palvelussa ja Pinterestissä.

EHDOTA LIIKETTÄ

Mikäli sinulla on mielessäsi jokin liike, joka pitäisi ehdottomasti julkaista Personal Trainer Pankin sivuilla, voit laittaa liikkeestä viestiä sähköpostitse osoitteeseen ptpankki@ptpankki.fi.