Viikon liikkeet

Wordpress Gallery Plugin Free

Löydä itsellesi hyviä kuntosaliliikkeitä

Omasta kehosta on tärkeää pitää hyvää huolta. Monipuolisella liikunnalla ja oikealla ruokavaliolla pääset jo tavoitteessasi pitkälle. Lähes jokaista lihasta voi treenata monella eri kuntosali liikkeellä ja sen itselleen parhaimman tavan löytäminen saattaa joskus olla vaikeaa. Viikon liikkeistä voi olla juuri sinulle tämänkin asian tiimoilta paljon hyötyä!

Joka viikko Personal Trainer Pankin etusivulla julkaistaan kuntoiluun liittyvä video. Videoissa esitellyt liikkeet eivät aina ole rajoittuneet pelkästään kuntosalille, vaan osaa niistä voi tehdä myös kotona tai vaikkapa ulkona.

Personal Trainerin avulla treenaat oikein!

Parhaiten ja turvallisimmin perehdyt niihin Personal Trainerin ohjeistamana ja valvomana. Liikkeisiin perehtyminen sopii myös tottuneemmalle kuntosalikävijälle sekä aloittelevalle kuntoilijalle.

Seuraa Personal Trainer Pankkia Somessa!

Jotta pysyt parhaiten kartalla siitä, mitä Personal Trainer Pankin sivuilla tapahtuu, kannattaa PT-Pankkia seurailla Facebookissa ja Instagramissa.

Ehdota liikettä

Mikäli sinulla on mielessäsi jokin liike, joka pitäisi ehdottomasti julkaista Personal Trainer Pankin sivuilla, voit laittaa liikkeestä viestiä sähköpostitse osoitteeseen ptpankki@ptpankki.fi.

Hyviä kuntosaliliikkeitä