Kuntosalit

Löydä lähialueesi hyvä kuntosali kuntosalit helposti

Suomea voisi nimittää tuhansien kuntosalien maaksi, koska täällä on hyvin paljon kuntosaleja.  Hyvän kuntosalin löytäminen on yhtä tärkeää kuin hyvä työpaikka. Personal Trainer Pankki on listannut kattavan listan Suomen kuntosaleista, joista voit löytää itsellesi parhaimman ja lähimpänä sinua olevan kuntosalin.

Kuntosali joka elämäntilanteeseen

Hyvän kuntosalin löytäminen oman asuinalueen lähettyviltä on tärkeää. Oikean salin löytäminen voi olla hankalaa ja internetsivulta toiselle klikkailemista. Ajan säästämisen ja etsinnän helpottamisen vuoksi, kannattaakin tutustua kuntosalilistaan.

Suurin osa ihmisistä käyttää kuntosalia kello 08.00 – 21.00 välillä. Ruuhka-aika on useassa paikassa kello 15.00 – 20.00 välillä. Osa meistä haluaa käyttää kuntosalia kyseisten aikojen ulkopuolella, joten sekin vaikuttaa salin valintaan.

Aina emme kuitenkaan vietä aikaamme pelkästään kotiseudullamme, vaan matkustelemme eri syistä. Matkustamisen ei tarvitse automaattisesti tarkoittaa katkosta salilla käymiseen, vaan voit löytää paikallisen kuntosalin seuraavasta listasta.

Puuttuuko listalta kuntosali?

Mikäli huomaat listalta puuttuvan jonkun kuntosalin ja haluat ilmoittaa siitä, voit lähettää asiasta sähköpostia osoitteeseen ptpankki@ptpankki.fi.

Hyvä kuntosali