Personal Trainer Pankki

Mikä on Personal Trainer Pankki?

Personal Trainer Pankki on sivusto, jonka tarkoituksena on edistää ihmisten terveyttä ja hyvinvointia. Tällä sivulla voit lukea mitä kaikkea sivustolta löytyy ja millainen on Personal Trainer Pankin historia. Tervetuloa mukaan ja innostumaan omasta hyvinvoinnistasi!

Mistä hyvä personal trainer?

Löydät sivuilta personal trainereita eli henkilökohtaisia valmentajia Suomen suurimmista kaupungeista, kuten esimerkiksi Helsingistä, Espoosta, Vantaalta, Lahdesta, Kouvolasta, Turusta, Tampereelta, Kuopiosta, Mikkelistä, Porista, Oulusta ja Rovaniemeltä. Suurten kaupunkien lisäksi trainereita löytyy myös pienemmistäkin pitäjistä. Yli sadan personal trainerin joukosta jokainen voi löytää itselleen sen sopivimman ja parhaimman.

Personal Trainer Pankki on kaikille käyttäjilleen maksuton.

Artikkelit, viikon liikkeet ja venyttely ja rentoutuminen

Personal Trainer Pankin sivuilla voit lukea hyödyllisiä, mielenkiintoisia ja motivoivia artikkeleita liittyen liikuntaan, ravintoon ja hyvinvointiin. Vinkkejä ja vaihtelua omiin treeneihisi voit saada Viikon liikkeistä ja kehonhuoltoon saat apua eri venyttelyistä.

Personal Trainer Pankin historia

Aluksi PT-Pankki toimi pelkästään Facebook -sivustona, joka perustettiin elokuussa 2014. Kokonaisuudesta haluttiin tehdä parempi, monipuolisempi ja käyttäjäystävällisempi, joten Personal Trainer Pankille avattiin omat kotisivut 16.4.2015. Tämän jälkeen Personal Trainereita on liittynyt maksuttomaan palveluun tasaisin välein ja sivuston kävijämäärät ovat olleet tasaisessa kasvussa.

Elokuussa 2015 oli jälleen aika ottaa askel eteenpäin ja PT-Pankki siirtyi osoitteesta ptpankki.com osoitteeseen ptpankki.fi. Samalla käyttöön otettiin gmail -sähköpostiosoitteen sijaan ptpankki@ptpankki.fi -sähköpostiosoite.

Vakaata kävijävirtaa alusta alkaen

Monet sivustot saavat suurimman osan kävijöistään sosiaalisen median, kuten Facebookin, Instagramin ja Twitterin kautta. Personal Trainer Pankin sivuille noin 40-45 prosenttia kävijöistä päätyvät Google-hakujen perusteella. Tämä takaa vakaan kävijävirran sekä on nostanut kävijöiden määrää tasaisesti alusta alkaen. Noin 3-5 prosenttia sivuille päätyvistä kävijöistä tulevat Facebookin kautta.- Loput noin 50 prosenttia hajaantuvat muiden sosiaalisten medioiden ja hakukoneiden  kesken.

Kuinka pääsen mukaan?

Mikäli olet personal trainer ja haluat näkyvyyttä tarjoamallesi palvelulle olet oikeassa paikassa. Luomalla profiilin Personal Trainer Pankin sivustolle voit saada maksutta lisää asiakkaita. Voit luoda PT-palvelullesi profiilin tästä.

Personal Traineria etsivätkin voivat jättää ilmoituksia!

Sivustolla on myös ilmoitustaulu, johon pääset tutustumaan tästä. Siellä voit jättää ilmoituksen, että etsit Personal Traineria. Personal Trainerit voivat käydä katsomassa ilmoituksia ja olla ilmoituksen jättäjään halutessaan yhteydessä.

Ilmoitustaululla voit ilmoittaa myös seuraavista asioista

  • Liikuntaan- ja hyvinvointiin liittyvästä tapahtumasta
  • Etsit kuntosalille vuokralaista
  • Myyt käytettyjä kuntosalilaitteita, painoja, tankoja jne.
  • Haluat ostaa käytettyjä kuntosalilaitteita, painoja, tankoja jne.

Kuntosalit ja urheiluhierojat

Personal Trainer Pankkiin on myös koottu kattava ja ajankohtainen listaus koko maan kuntosaleista. Reissasit sitten missä tahansa Suomessa, on lähelläsi lähes poikkeuksetta aina jokin kuntosali.

Koska kehon huolto on tärkeä osa liikuntaa ja hyvinvointia, sivustolta löytyy myös kattava lista Suomen urheiluhierojista.

Seuraa Personal Trainer Pankkia Somessa!

Pysyäksesi ajantasalla, kannattaa Personal Trainer Pankkia seurata Facebookissa ja Instagramissa.

Oletko kiinnostunut yhteistyöstä?

Mikäli haluat mainostaa sivuilla esimerkiksi jotain tuotetta tai palvelua, ota rohkeasti yhteyttä sähköpostilla ptpankki@ptpankki.fi. Tiedustele lisää ja pyydä tarjous!

Mistä hyvä personal trainer