Venyttely ja rentoutuminen – 36 venytystä ja kuvat mihin lihakseen venytys vaikuttaa

Hyvä venyttelyvideo

Kuten tiedämme, venyttely on oleellinen osa kuntoilua. Venyttely ei kuitenkaan aina ole niin helppoa kuin luulisi, sillä emme ehkä onnistu venyttämään juuri sitä lihasta, mitä haluaisimme. Lisäksi joskus voi olla vaikeaa löytää venyttelytapaa jollekin tietylle lihakselle.

Hyvä venyttelyvideo, jossa on 36 eri venytystä

Oheinen video esittelee erittäin hyviä ja tehokkaita venyttelyliikkeitä. Jokaisessa venyttelykuvassa on väritetty punertavaksi lihas, jota venytyksen on tarkoitus venyttää. Usein venyteltäessä asento voi olla oikea, mutta tieto siitä mitä lihasta venytyksen tulisi venyttää, ei ole tiedossa.

Muista, ettei venyttelyn ei kuulu sattua, vaan sitä tulee tehdä jokaisen omien rajojen mukaan. Personal Trainereilta saat varmasti neuvoja myös venyttelemisessä.

LISÄÄ VENYTTELY- JA RENTOUTUMISOHJEITA:

SEURAA PERSONAL TRAINER PANKKIA SOMESSA!

Jotta pysyt parhaiten kartalla siitä, mitä Personal Trainer Pankin sivuilla tapahtuu, kannattaa PT-Pankkia seurailla FacebookissaInstagramissaGoogle+ -palvelussa ja Pinterestissä.

EHDOTA VENYTTELYÄ TAI RENTOUTUMISTA

Mikäli sinulla on mielessäsi jokin venyttely tai rentoutuminen, joka pitäisi ehdottomasti julkaista Personal Trainer Pankin sivuilla, voit laittaa liikkeestä viestiä sähköpostitse osoitteeseen ptpankki@ptpankki.fi.