Venyttely ja rentoutuminen – muutama yksinkertainen venytys niskakipuun

Hyvä venytys niskakipuun

Mikäli niska ja hartiat ovat jumissa, voi se vaikeuttaa normaalia elämää yllättävänkin paljon. Säännöllisellä venyttelyllä voidaan kuitenkin ennaltaehkäistä niska- ja hartiaseudun kipuja.

Hyvä venytys niskakipuun

Usein emme tule ajatelleeksi niskan tai hartioiden venyttelyä ennen kuin vasta silloin, kun ne ovat jumissa ja kipeät. Niska- ja hartiaseudun kipuihin voi vaikuttaa moni asia, kuten esimerkiksi huonot työasennot.

Seuraavilla liikkeillä voit ennaltaehkäistä niska- ja hartiaseudun kipuja tai lievittää kipuja. Mikäli kärsit kovista kivuista, kannattaa kuitenkin ensisijaisesti ottaa yhteyttä lääkäriin.

Muista, että venyttelyn ei kuulu sattua, vaan sitä tulee tehdä omien rajojen mukaan. Personal Trainereilta saat neuvoja myös venyttelyyn ja kehonhuoltoon.

LISÄÄ VENYTTELY- JA RENTOUTUMISOHJEITA:

Wordpress Gallery Plugin Free

SEURAA PERSONAL TRAINER PANKKIA SOMESSA!

Jotta pysyt parhaiten kartalla siitä, mitä Personal Trainer Pankin sivuilla tapahtuu, kannattaa PT-Pankkia seurailla FacebookissaInstagramissaGoogle+ -palvelussa ja Pinterestissä.

EHDOTA VENYTTELYÄ TAI RENTOUTUMISTA

Mikäli sinulla on mielessäsi jokin venyttely tai rentoutuminen, joka pitäisi ehdottomasti julkaista Personal Trainer Pankin sivuilla, voit laittaa liikkeestä viestiä sähköpostitse osoitteeseen ptpankki@ptpankki.fi.