Viikon liike – 12 tehokasta liikettä köysitreeniin

Tehokas köysitreeni

Kun haluat kovan ja tehokkaan treenin ylä-, keski- ja alavartalolle, köysitreeni on siihen täydellinen treeni! Se sopii erittäin hyvin kaikentasoisille kuntoilijoille ja liikunnanharrastajille.

Tehokas Köysitreeni polttaa rasvaa ja vahvistaa lihaksia

Köysitreeni saa hien pintaan sekä sykkeen nousemaan nopeasti. Usein treenit muodostuvat 3-4 eri liikkeestä, jotka toistetaan peräkkäin siten, että liikkeiden välissä on noin 30 sekunnin tauko. Kun koko 3-4 liikkeen sarja on suoritettu, kannattaa pitää noin kolmen minuutin tauko, jonka jälkeen sarjan voi toistaa uudestaan.

Mistä saa köyden köysitreeniin?

Köysitreeniin tarvittava köysi löytyy joiltain kuntosaleilta, mutta jos sitä ei löydy, sellaisen voi ostaa muutamalla kympillä rautakaupastakin. Pituutta köydellä tulisi olla noin kymmenen metriä ja mitä paksumpi se on, sitä tehokkaamman treenin saat. 4-5 senttiä paksulla köydellä pääsee jo hyvin vauhtiin!

Vaikutus: Aerobinen ja anaerobinen kunto, koko kehon lihaksisto

LISÄÄ LIIKKEITÄ:

Wordpress Gallery Plugin Free

Parhaiten ja turvallisimmin harjoittelet tätäkin liikettä Personal Trainerin ohjeistamana. Muista lämmitellä ennen treeniä ja venytellä hyvin sen jälkeen.

SEURAA PERSONAL TRAINER PANKKIA SOMESSA!

Jotta pysyt parhaiten kartalla siitä, mitä Personal Trainer Pankin sivuilla tapahtuu, kannattaa PT-Pankkia seurailla FacebookissaInstagramissaGoogle+ -palvelussa ja Pinterestissä.

EHDOTA LIIKETTÄ

Mikäli sinulla on mielessäsi jokin liike, joka pitäisi ehdottomasti julkaista Personal Trainer Pankin sivuilla, voit laittaa liikkeestä viestiä sähköpostitse osoitteeseen ptpankki@ptpankki.fi.