Personal Trainerin avulla tuloksia jo tänä kesänä!

Lenkkeily

Personal trainerin palkkaaminen on kannattavaa, kun halutaan tuloksia tehokkaasti ja turvallisesti!

Yksi helpoimmista, nopeimmista, tuloksellisemmista ja turvallisimmista keinoista päästä hyvään kuntoon ja terveyteen sekä näyttää hyvältä, on palkata itselleen personal trainer. Aikaisemmin personal trainerit olivat vain rikkaiden juttu, nykyään oman PT:n voi palkata lähes kuka vaan. Pohjakunto, ikä ja taloudellinen tilanne eivät ole enää esteenä.

Mikäli oma taloudellinen tilanne on esteenä, kannattaa pysähtyä toviksi miettimään omia kuluttamistottumuksiaan. Kuluja voi listata vaikka paperille ja miettiä kuinka usein rahojaan kuluttaa muun muassa heräteostoksiin. Kun lista on valmis, voi asiaa lähestyä miettimällä, mikä listalla on tärkempää kuin oman kehon terveys ja kunto?

Yhdeksän syytä personal trainerin palkkaamiseen:

1. Parantaa koko kehoa, kuten sydämen ja verisuonten terveyttä, voimaa, notkeutta, kestävyyttä, ryhtiä sekä tasapaino- ja koordinaatiokykyä.

2. Pääset liikakiloista sekä onnistut tavoitteissasi turvallisesti ja tehokkaasti hyvällä motivaatiolla.

3. PT:n avulla liikunnasta ja terveellisestä elämästä tulee helpommin osa elämää.

4. Ihmisillä voi olla ongelmia omassa kehossaan, kuten selkäkipuja tai vammoja. Personal Trainer voi auttaa tekemään oikeanlaisen treeniohjelman ottaen kyseiset seikat huomioon.

5. Kuntosalit ovat täynnä laitteita, painoja ja kahvakuulia. PT:n opastuksella opit käyttämään niitä oikein!

6. Tutkimustenkin mukaan PT:n ohjeistuksella pääsee parempiin tuloksiin kuin ilman.

7. PT:n kanssa treenaaminen ei aina tarkoita pelkästään salitreeniä. Monilla PT:llä on omia lajejaan, joten voit oppia itsekin uuden tai uusia lajeja!

8. Liikkumaan lähteminen on aina helpompaa kahdestaan!

9. Jokainen ihminen on yksilö ja jokaisella on omat tarpeet. Personal Trainer tekee treeniohjelman juuri sinulle ja sinun tarpeidesi mukaan.

Ideafit

LUE MYÖS: