Mitä hyötyä on hyvästä ryhdistä?

Hyvä ryhti

Yli 80 % niska- ja selkäongelmista johtuu huonon ryhdin aikaansaamista kipeistä ja kiristyneistä lihaksista.

Tiedätkö, onko sinulla hyvä vai huono ryhti? Monesti emme ajattele asiaa, ennen kuin näemme kuvia itsestämme, joku huomauttaa huonosta ryhdistämme tai huonon ryhdin aiheuttamat vaivat iskevät.

 Hyvä ryhti – enemmän itsevarmuutta

Urheilijoilla on usein erittäin hyvä ja ylväs ryhti. Kun hyväryhtisen ihmisen sijoittaa huonoryhtisten sekaan, erottuu hyväryhtinen joukosta edukseen. Hyvä ryhti saa ihmisen näyttämään itsevarmemmalta, parempivointisemmalta ja on fyysiseltä olemukseltaan pidemmän oloinen.

Mistä huono ryhti johtuu?

Huono ryhti ei aina ole meidän omaa syytämme. Se voi olla muun muassa huonon itsetunnon, selkärankaan vaikuttavien rappeutumien, kipua tuottavien lihasvaurioiden tai ylipainon syytä. Liikunnasta voi tosin olla hyötyä huonoon itsetuntoon ja ylipainoon.

Kuinka parantaa omaa ryhtiään?

Terve.fi sivusto antaa mainioita vinkkejä oman ryhdin parantamiseen muun muassa venytyksillä, kenkävalinnoilla, näyttöpäätteen edessä työskentelyyn liittyen ja nukkuma-asentojen avulla. Kannattaa käydä lukemassa!

Paranna ryhtiäsi tällä jumpalla:

SEURAA PERSONAL TRAINER PANKKIA SOMESSA!

Jotta pysyt parhaiten kartalla siitä, mitä Personal Trainer Pankin sivuilla tapahtuu, kannattaa PT-Pankkia seurailla FacebookissaInstagramissaGoogle+ -palvelussa ja Pinterestissä.

LUE MYÖS: