Viikon liike – maastaveto käsipainoilla

Maastaveto käsipainoilla

Maastaveto on yksi perinteisimmistä kuntosaliliikkeistä. Yleensä se tehdään tangolla, mutta sen voi tehdä myös käsipainoilla.

Maastaveto käsipainoilla

Monipuolinen treenaus on pätevin tie täydelliseen lopputulokseen. Mikäli on tottunut tekemään maastavetoa pelkästään tangolla, kannattaa sitä kokeilla myös käsipainoilla. Maastaveto käsipainoilla on erittäin hyvä treeni, kun halutaan treenata alaselkää, etureisiä ja pakaroita. Edellä mainittujen lihasten lisäksi maastaveto käsipainoilla vaikuttaa myös koko kehon lihaksiin.

Vaikutus: Alaselkä, etureidet, pakarat, koko keho

LISÄÄ LIIKKEITÄ:

Parhaiten ja turvallisimmin harjoittelet tätäkin liikettä Personal Trainerin ohjeistamana. Muista lämmitellä ennen treeniä ja venytellä hyvin sen jälkeen.

SEURAA PERSONAL TRAINER PANKKIA SOMESSA!

Jotta pysyt parhaiten kartalla siitä, mitä Personal Trainer Pankin sivuilla tapahtuu, kannattaa PT-Pankkia seurailla FacebookissaInstagramissaGoogle+ -palvelussa ja Pinterestissä.

EHDOTA LIIKETTÄ

Mikäli sinulla on mielessäsi jokin liike, joka pitäisi ehdottomasti julkaista Personal Trainer Pankin sivuilla, voit laittaa liikkeestä viestiä sähköpostitse osoitteeseen ptpankki@ptpankki.fi.