Viikon liike – askelkyykky käsipainoilla

Askelkyykky käsipainoilla

Askelkyykky käsipainoilla on yksi erinomaisista perusliikkeistä, kun halutaan treenata etureisiä ja pakaroita. Liikettä voi tehdä lähes missä tahansa, kuten esimerkiksi kuntosalilla, kotona tai ulkona.

Askelkyykky käsipainoilla

Liikettä voi suorittaa käsipainojen sijaan myös muun muassa kahvakuulilla ja tangolla. Mikäli liikettä tekee ensimmäisiä kertoja, ei painoja tarvita välttämättä ollenkaan. Vaikka liike treenaakin pääosin etureisiä ja pakaroita, vaikuttaa se myös vatsalihaksiin sekä tasapainoa edesauttaviin lihaksiin.

Vaikutus: Etureidet, pakarat, vatsalihakset, tasapaino

LISÄÄ LIIKKEITÄ:

Parhaiten ja turvallisimmin harjoittelet tätäkin liikettä Personal Trainerin ohjeistamana. Muista lämmitellä ennen treeniä ja venytellä hyvin sen jälkeen.

SEURAA PERSONAL TRAINER PANKKIA SOMESSA!

Jotta pysyt parhaiten kartalla siitä, mitä Personal Trainer Pankin sivuilla tapahtuu, kannattaa PT-Pankkia seurailla FacebookissaInstagramissaGoogle+ -palvelussa ja Pinterestissä.

EHDOTA LIIKETTÄ

Mikäli sinulla on mielessäsi jokin liike, joka pitäisi ehdottomasti julkaista Personal Trainer Pankin sivuilla, voit laittaa liikkeestä viestiä sähköpostitse osoitteeseen ptpankki@ptpankki.fi.