Venyttely ja rentoutuminen – lämmittely ennen penkkipunnerrusta

Lämmittely ennen penkkipunnerrusta

Aina ennen saliharjoittelun aloittamista jokaisen tulisi lämmitellä lihaksensa, jotta todennäköisyys tapaturmiin ja vammoihin olisi mahdollisimman pieni.

Lämmittely ennen penkkipunnerrusta

Lämmittely tulisi tehdä rauhassa, huolellisesti ja kevyillä painoilla. Varsinkin ennen penkkipunnerruksen aloittamista, lämmittely tulisi tehdä erityisen huolella! Eri tyylejä lämmittelyyn on monia ja jokainen löytää itselleen parhaat tavat ajan kanssa ja kokeilemalla eri vaihtoehtoja.

Seuraavalla videolla on äärimmäisen hyvä lämmittely ennen penkkipunnerruksen aloittamista. Lämmittely koostuu voimistelukepistä, kevyistä käsipainoista, taljasta ja tangosta. Kun olet valmis lämmittelyn kanssa, aloita painojen lisääminen maltillisesti!

Muistakaa, että venyttelyn ei kuulu sattua, vaan sitä tulee tehdä jokaisen omien rajojen mukaan. Personal Trainereilta saat varmasti neuvoja myös venyttelemisessä.

Lisää venyttely- ja rentoutumisohjeita:

Wordpress Gallery Plugin Free

SEURAA PERSONAL TRAINER PANKKIA SOMESSA!

Jotta pysyt parhaiten kartalla siitä, mitä Personal Trainer Pankin sivuilla tapahtuu, kannattaa PT-Pankkia seurailla FacebookissaInstagramissaGoogle+ -palvelussa ja Pinterestissä.

EHDOTA venyttelyä tai rentoutumista

Mikäli sinulla on mielessäsi jokin venyttely tai rentoutuminen, joka pitäisi ehdottomasti julkaista Personal Trainer Pankin sivuilla, voit laittaa liikkeestä viestiä sähköpostitse osoitteeseen ptpankki@ptpankki.fi.