Viikon liike – eroon alleista

Eroon alleista

Yksi kehon niin sanotuista ongelmakohdista on ehdottomasti allit, joista moni haluaisi eroon. Tällä viikolla Viikon liikkeessä on neljä liikettä, joiden aktiivisella treenaamisella ja kehityksen myötä tasoa nostamalla allit saavat ajan kanssa kyytiä.

Eroon alleista

Allit eivät ole tulleet kantajalleen yhdessä yössä, joten ne eivät myöskään yhdessä yössä poistu. Seuraavilla neljällä tehokkaalla liikkeellä ne voi kuitenkin saada kiinteiksi ja tärkeintä onkin olla kärsivällinen ja sinnikäs.

Liikkeet:

  1. Penkkidippi (kolme eri tasoa)
  2. Kick back käsipainoilla
  3. Ojentajapunnerrus pään yli penkillä istuen käsipainolla
  4. Etunojapunnerrus, jossa kapea ote

Parhaiten ja turvallisimmin harjoittelet näitäkin liikkeitä Personal Trainerin ohjeistamana. Muista lämmitellä ennen treeniä ja venytellä hyvin sen jälkeen.

Vaikutus: Allit, ojentajat

  1. Penkkidippi

2. Kick back käsipainoilla

3. Ojentajapunnerrus pään yli penkillä istuen käsipainolla

4. Etunojapunnerrus, jossa kapea ote

LISÄÄ LIIKKEITÄ:

SEURAA PERSONAL TRAINER PANKKIA SOMESSA!

Jotta pysyt parhaiten kartalla siitä, mitä Personal Trainer Pankin sivuilla tapahtuu, kannattaa PT-Pankkia seurailla FacebookissaInstagramissaGoogle+ -palvelussa ja Pinterestissä.

EHDOTA LIIKETTÄ

Mikäli sinulla on mielessäsi jokin liike, joka pitäisi ehdottomasti julkaista Personal Trainer Pankin sivuilla, voit laittaa liikkeestä viestiä sähköpostitse osoitteeseen ptpankki@ptpankki.fi.