Eroon selluliitista kuivaharjaamalla

Eroon selluliitista

Selluliitti on ihon epätasaisuutena näkyvä, aineenvaihdunnan hidastuksen seurauksena oleva rasvakertymä, joka on yleisempi naisilla kuin miehillä.

Ikävä kyllä, selluliitti on periytyvää… eli jos äitisi on kovin selluinen, olet sinäkin aika altis. Sellu kertyy helpommin myös synnyttäneille, hormonaalisten muutosten takia.
Selluliitti ei ole pelkästään rasvaa, vaan kuona aineita jotka eivät syystä tai toisesta pääse poistumaan ja liikaa syötyjä sokereita jotka ovat sitten klimppaantuneet ja iho näyttää muhkuraiselta. Ei kuulosta eikä edes näytä todellakaan ihanalta.

Näillä tavoilla voit kuitenkin vaikuttaa selluliitin kertymiseen:
Vältä:
– jojo laihdutus….
– roskaruoka (einesruuat, sokeri, valkoiset jauhot, marinoituja lihoja, huonoja rasvoja)
– liikaa maitotuotteita (tarkoitan tyyliin 500-750g rahkaa päivässä)
– liikkumattomuus
– lihomista
– tupakointia
– alkoholia
– sterssiä

Suosi: (näillä keinoin pääset selluliitista myös eroon…ainakin suuresta osasta)
– painosi hallintaa
– terveellistä ruokavaliota (puhdasta ruokaa eli paljon kasviksia, osta lihat naturelleina, suosi hiilihydraateista riisiä, bataattia, perunaa, hedelmiä, hyviä rasvoja kuten kookosöljy, pähkinät, oliiviöljy, pellavansiemenöljy, rasvainen kala)
– syö vain sen verran mitä kulutat…jos lihot, syöt liikaa
– juo reilusti vettä joka päivä
– liiku paljon, käy puntilla ja lenkillä
– kuivaharjaa ihoasi…kerrasta ei ole mitään hyötyä, vaan tee se päivittäin. Jo 5 minuuttia riittää.

Edellä mainittujen lisäksi, voit ottaa sarjahoitona kavitaatiohoitoja. Esim. Turussa näitä tekee Uittamon kauneuspiste Ilona sellaisella laitteella kuin Mega Max.
Aluksi voi käydä 2-3 kertaa viikossa parin viikon ajan 90min kerrallaan, sitten pari viikkoa taukoa.
Tämän kahden viikon tauon aikana muhkurat alkavat jo hävitä, eli jo 4:n kerran jälkeen!
Tämän jälkeen voit käydä vähän harvemmin, eli kerran viikossa, joka onkin suositusmäärä.
Laitehoito tuntuu mukavan rentouttavalta, eli siinä samalla saa pienen irtioton arjesta. Heti hoidon treenaamaan tai jos se ei ole ollut mahdollista, niin sitten pienelle kävelylle, jotta liikutat kuonat eteenpäin. Pitää myös juoda reilusti vettä. Jos pääsen salille heti hoidon perään niin hiki lentää aivan varmasti.

ETSITKÖ PERSONAL TRAINERIA?

Personal Trainer Pankin sivuilta löydät kattavan profiilikannan Suomen Personal Trainereista. Kaikki Personal Trainerit sivustolla ovat antaneet itse tietonsa palvelustaan ja ovat sivustolla vapaaehtoisesti. Löydät sivuilta Personal Trainereita eli henkilökohtaisia valmentajia Suomen suurimmista kaupungeista, kuten esimerkiksi Helsingistä, Espoosta, Vantaalta, Lahdesta, Kouvolasta, Turusta, Tampereelta, Kuopiosta, Mikkelistä, Porista, Oulusta ja Rovaniemeltä.

SEURAA PERSONAL TRAINER PANKKIA SOMESSA!

Jotta pysyt parhaiten kartalla siitä, mitä Personal Trainer Pankin sivuilla tapahtuu, kannattaa PT-Pankkia seurailla Facebookissa.