Viikon liike – vinopenkkipunnerrus käsipainoilla

Vinopenkkipunnerrus käsipainoilla

Viime viikon Viikon liikkeessä oli aiheena tasapenkkipunnerrus käsipainoilla, joka saa jatkoa vinopenkkipunnerruksella käsipainoilla. Kun halutaan sopusuhtaiset ja kauniit lihakset ylävartaloon, kannattaa vinopenkkipunnerrus käsipainoilla ottaa osaksi treeniä.

Vinopenkkipunnerrus käsipainoilla

Kyseinen vinopenkkipunnerrus käsipainoilla on erittäin tehokas treeni ylärintalihaksille. Kuten liikkeen nimikin kertoo, sitä tehdään vinossa penkissä, joka tulisi asettaa perinteiseen 30-45 asteen kulmaan.

Liikettä ensimmäisiä kertoja harjoiteltaessa pätee sama sääntö kuin kaikissa muissakin liikkeissä eli järkevintä on aloittaa pienistä painoista. Oikea tekniikka on tärkeää löytää ja saada hallintaan sekä myös kehittää lihaksistoa maltillisesti.

Parhaiten ja turvallisimmin harjoittelet tätäkin liikettä Personal Trainerin ohjeistamana. Muista lämmitellä ennen treeniä ja venytellä hyvin sen jälkeen.

Vaikutus: Rintalihasten yläosat

LISÄÄ LIIKKEITÄ:

Wordpress Gallery Plugin Free

SEURAA PERSONAL TRAINER PANKKIA SOMESSA!

Jotta pysyt parhaiten kartalla siitä, mitä Personal Trainer Pankin sivuilla tapahtuu, kannattaa PT-Pankkia seurailla FacebookissaInstagramissaGoogle+ -palvelussa ja Pinterestissä.

EHDOTA LIIKETTÄ

Mikäli sinulla on mielessäsi jokin liike, joka pitäisi ehdottomasti julkaista Personal Trainer Pankin sivuilla, voit laittaa liikkeestä viestiä sähköpostitse osoitteeseen ptpankki@ptpankki.fi.