Viikon liike – näillä kolmella liikkeellä six pack kuntoon!

Näillä kolmella vatsalihasliikkeellä six pack kuntoon!

Viikon liikkeessä ollaan tällä viikolla klassisen tavoitteen äärellä. Vatsalihaksia tehdään monesta syystä, mutta yksi niistä on ehdottomasti six packin saaminen!

Näillä kolmella vatsalihasliikkeellä six pack kuntoon!

Raudan lujat vatsalihakset ovat kauniin näköiset sekä niistä on myös äärettömän paljon hyötyä selkäkipuihin, ryhtiisi sekä vatsan turvotukseen. Vatsalihasliikkeet ovat kaikkien liikkeiden tapaan osattava tehdä oikein, jotta vammoilta vältytään.

Seuraavalla videolla on äärimmäisen tehokas vatsalihastreeni, jota voi tehdä esimerkiksi kotona, sillä et tarvitse liikkeiden tekemiseen kuntosalilaitteita.

Parhaiten ja turvallisimmin harjoittelet tätäkin liikettä Personal Trainerin ohjeistamana. Muista lämmitellä ennen treeniä ja venytellä hyvin sen jälkeen.

Vaikutus: Vatsalihakset

Jokainen voi yksilöidä toistot ja lankun ajan tasonsa mukaan. Kyseisellä videolla toistoja on 20 ja lankkua 30 sekuntia. Kokonaisuus viedään neljä kertaa läpi ilman taukoja!

LISÄÄ LIIKKEITÄ:

SEURAA PERSONAL TRAINER PANKKIA SOMESSA!

Jotta pysyt parhaiten kartalla siitä, mitä Personal Trainer Pankin sivuilla tapahtuu, kannattaa PT-Pankkia seurailla FacebookissaInstagramissaGoogle+ -palvelussa ja Pinterestissä.

EHDOTA LIIKETTÄ

Mikäli sinulla on mielessäsi jokin liike, joka pitäisi ehdottomasti julkaista Personal Trainer Pankin sivuilla, voit laittaa liikkeestä viestiä sähköpostitse osoitteeseen ptpankki@ptpankki.fi.