Viikon liike – lantionnosto tangolla ja ilman

Lantionnosto tangolla ja ilman

Tällä viikolla Viikon liikkeessä treenataan kestosuosikkia eli tietenkin peppua. Kyseistä vartalon osaa voi treenata monilla eri liikkeillä, joista lantionnosto on erittäin tehokas sellainen.

Lantionnosto tangolla ja ilman

Monipuolisen treenin ja eri mieltymysten vuoksi on lantionnostosta paljon eri variaatioita. Viikon liikkeessä on näistä kaksi, joista ensimmäinen on ilman lisäpainoa. Liikettä onkin hyvä harjoitella aluksi ilman lisäpainoa, jotta tekniikan oppii oikein ja lihaksisto kehittyy tarpeeksi lisäpainoa varten.

Kun treenistä halutaan tehdä tehokkaampaa, on syytä käyttää lisäpainoja. Tällaisia ovat muun muassa levypaino, käsipaino, kahvakuula tai tanko. Viikon liikkeen toisena videona on lantionnosto tangolla.

Parhaiten ja turvallisimmin harjoittelet tätäkin liikettä Personal Trainerin ohjeistamana. Muista lämmitellä ennen treeniä ja venytellä hyvin sen jälkeen.

Vaikutus: Pakarat

Lantionnosto ilman lisäpainoa:

Lantionnosto tangolla:

LISÄÄ LIIKKEITÄ:

SEURAA PERSONAL TRAINER PANKKIA SOMESSA!

Jotta pysyt parhaiten kartalla siitä, mitä Personal Trainer Pankin sivuilla tapahtuu, kannattaa PT-Pankkia seurailla FacebookissaInstagramissaGoogle+ -palvelussa ja Pinterestissä.

EHDOTA LIIKETTÄ

Mikäli sinulla on mielessäsi jokin liike, joka pitäisi ehdottomasti julkaista Personal Trainer Pankin sivuilla, voit laittaa liikkeestä viestiä sähköpostitse osoitteeseen ptpankki@ptpankki.fi.