Viikon liike – pystypunnerrus laitteessa

Pystypunnerrus laitteessa

Pystypunnerrus laitteessa on erittäin hyvä ja tehokas liike olkapäiden etuosien ja keskiosien lihaksille. Viikon liikkeessä käsitellään tällä viikolla pystypunnerrusta laitteessa.

Pystypunnerruksesta on olemassa muitakin versioita, jotka tehdään muun muassa käsipainoilla tai tangolla. Kun liikettä aletaan tekemään ensimmäisiä kertoja, on toistot syytä aloittaa pienillä painoilla ja opetella tekniikka hyväksi.

Pystypunnerrus laitteessa

Seuraavalla videolla on opastettu pystypunnerrus laitteessa erittäin hyvin. Syytä on kuitenkin muistaa, että parhaiten ja turvallisimmin harjoittelet tätäkin liikettä Personal Trainerin ohjeistamana. Muista lämmitellä ennen treeniä ja venytellä hyvin sen jälkeen.

Parhaiten ja turvallisimmin harjoittelet tätäkin liikettä Personal Trainerin ohjeistamana. Muista lämmitellä ennen treeniä ja venytellä hyvin sen jälkeen.

LISÄÄ LIIKKEITÄ!

Vaikutus: Olkapäiden etuosien lihakset, olkapäidet keskiosien lihakset

SEURAA PERSONAL TRAINER PANKKIA SOMESSA!

Jotta pysyt parhaiten kartalla siitä, mitä Personal Trainer Pankin sivuilla tapahtuu, kannattaa PT-Pankkia seurailla FacebookissaInstagramissaGoogle+ -palvelussa ja Pinterestissä.

EHDOTA LIIKETTÄ

Mikäli sinulla on mielessäsi jokin liike, joka pitäisi ehdottomasti julkaista Personal Trainer Pankin sivuilla, voit laittaa liikkeestä viestiä sähköpostitse osoitteeseen ptpankki@ptpankki.fi.