Viikon liike – pystypunnerrus käsipainoilla seisten

Pystypunnerrus käsipainoilla seisten

Tällä viikolla Viikon liikkeessä on vuorossa pystypunnerrus käsipainoilla seisten, joka on tehokas ja hyvä liike hartioille, ojentajille, yläselälle ja vatsalihaksille.

Pystypunnerrus käsipainoilla seisten

Kyseistä liikettä voi tehdä muun muassa laitteessa, istuen tai seisten. Seisaalteen tehdessä liike on kuitenkin kaikista tehokkain, sillä se voimistaa muun muassa tukilihaksia. Mikäli liikettä ei ole koskaan tehnyt aikaisemmin, kannattaa lihaksia tovi vahvistaa pystypunnerruksella laitteessa tai istualteen.

Parhaiten ja turvallisimmin harjoittelet tätäkin liikettä Personal Trainerin ohjeistamana. Muista lämmitellä ennen treeniä ja venytellä hyvin sen jälkeen.

LISÄÄ LIIKKEITÄ!

Vaikutus: Hartialihakset, ojentajalihakset, yläselän lihakset ja vatsalihakset

SEURAA PERSONAL TRAINER PANKKIA SOMESSA!

Jotta pysyt parhaiten kartalla siitä, mitä Personal Trainer Pankin sivuilla tapahtuu, kannattaa PT-Pankkia seurailla FacebookissaInstagramissaGoogle+ -palvelussa ja Pinterestissä.

EHDOTA LIIKETTÄ

Mikäli sinulla on mielessäsi jokin liike, joka pitäisi ehdottomasti julkaista Personal Trainer Pankin sivuilla, voit laittaa liikkeestä viestiä sähköpostitse osoitteeseen ptpankki@ptpankki.fi.