Viikon liike – neljän liikkeen vatsalihastreeni kotona

Neljän liikkeen vatsalihastreeni kotona

Elämme pimeitä ja kiireisiä aikoja, joten vaikka olisit minkälainen salitsemppari tahansa, voi salille vääntäytyminen olla vaikeampaa kuin koskaan. Tällä viikolla Viikon liikkeessä onkin neljä vatsalihasliikettä, jotka voit tehdä kotona.

Neljän liikkeen vatsalihastreeni kotona

Jotta liikunta ei jäisi kokonaan unholaan ja salilta saatu kunto ja lihakset eivät haihtuisi savuna ilmaan, voi kotonakin tarvittaessa kiireen keskellä tehdä pikaisen treenin. Älä kuitenkaan tee tästä tapaa ja voit myös tehdä vastaavat liikkeet kuntosalilla.

Parhaiten ja turvallisimmin harjoittelet tätäkin liikettä Personal Trainerin ohjeistamana. Muista lämmitellä ennen treeniä ja venytellä hyvin sen jälkeen.

Vaikutus: Vatsalihakset

LISÄÄ LIIKKEITÄ:

SEURAA PERSONAL TRAINER PANKKIA SOMESSA!

Jotta pysyt parhaiten kartalla siitä, mitä Personal Trainer Pankin sivuilla tapahtuu, kannattaa PT-Pankkia seurailla FacebookissaInstagramissaGoogle+ -palvelussa ja Pinterestissä.

EHDOTA LIIKETTÄ

Mikäli sinulla on mielessäsi jokin liike, joka pitäisi ehdottomasti julkaista Personal Trainer Pankin sivuilla, voit laittaa liikkeestä viestiä sähköpostitse osoitteeseen ptpankki@ptpankki.fi.