Miksi tarvitset Personal Trainerin – kymmenen hyvää syytä!

Miksi tarvitset Personal Trainerin

Yhä suurempi joukko ihmisiä kokee Personal Trainerin palkkaamisen hyödyllisenä sijoituksena itseensä. Silti edelleen kuulee erilaisia väitteitä, miksi henkilökohtaista kuntovalmentajaa ei tarvita. Yleisimpiin tällaisiin argumentteihin kuuluvat muun muassa, että jokainen osaa treenata itsekin, Personal Trainereiden palvelut ovat kalliita, liikunnalla ei laihdu ja että terveellisesti syöminen on helppoa, jos vain haluaa.

Personal Trainerista hyötyvät kaikki

Joissain tapauksissa treeni, ravinto ja palautuminen ovat hyvällä mallilla, mutta kaikille ne eivät ole itsestäänselvyyksiä. Hyvin moni on käynyt salilla vuosia, mutta jos ammattilainen tarkastelisi heidän salitreeniään, olisi liikkeissä ja sarjoissa hiomista ruokavaliosta puhumattakaan. Monet huippu-urheilijat ja itse Personal Traineritkin käyttävät henkilökohtaisia kuntovalmentajia kehittyäkseen entistä paremmiksi. Tämä jo itsessään puhuu sen puolesta, ettei Personal Trainer ole turhake.

Personal Trainerin hinta?

Personal Trainereita on eri hintaisia ja asiakkaille voidaan laatia heidän toiveidensa mukainen paketti. Toisille riittää muutama tapaamiskerta, toiset taas haluavat säännöllisiä yhteistreenejä ja mentaalivalmennusta. Hinta määräytyy sen mukaan, kuinka paljon palvelua käyttää. Oleellisinta olisi kuitenkin muistaa kyseessä olevan sijoitus omaan terveyteen. Se on monin verroin tärkeämpää, kuin useimmat muut ostokset.

10 hyvää syytä palkata Personal Trainer:

1. Sinusta tuntuu, Ettet pääse treenatessasi haluamiisi tuloksiin.
2. Et tiedä mistä aloittaa kuntoileminen tai laihduttaminen.
3. Olet tylsistynyt samoihin salitreeneihin ja liikunnanmuotoihin.
4. Haluat haastaa itsesi.
5. Haluat oppia tekemään kuntosaliliikkeitä oikein ja treenata itseksesi.
6. Tarvitset treeneihisi sitä kuuluisaa motivaatiota!
7. Sinulla on jokin sairaus, vamma tai kuntosi puolesta tarvitset opastusta.
8. Harjoittelet ja treenaat jotain tiettyä lajia tai urheilutapahtumaan varten.
9. Haluat valvontaa ja tukea treeniesi aikana.
10. Haluat harjoitella kotona, mutta oikein ja tehokkaasti.

SEURAA PERSONAL TRAINER PANKKIA SOMESSA!

Jotta pysyt parhaiten kartalla siitä, mitä Personal Trainer Pankin sivuilla tapahtuu, kannattaa PT-Pankkia seurailla FacebookissaInstagramissaGoogle+ -palvelussa ja Pinterestissä.

About.com

LUE MYÖS: