Viikon liike – kulmasoutu käsipainoilla

Kulmasoutu käsipainoilla

Kulmasoutu käsipainoilla on hyvä liike, kun halutaan treenata leveää selkälihasta, epäkäslihaksen keskiosaa sekä hauista. Yleensä liike tehdään asettumalla penkille, mutta siitä on myös eri variaatioita.

Kulmasoutu käsipainoilla

Penkille asetetaan polvi sekä saman puolen käsi, jonka jälkeen liikettä tehdään selkä suorana vaakatasossa vastakkaisella kädellä painoa nostaen. Ensimmäisiä kertoja liikettä harjoiteltaessa on erittäin oleellista tehdä sitä pienillä painoilla. Tätä sahaamismaista liikettä voi tehdä myös kahvakuulalla.

Parhaiten ja turvallisimmin harjoittelet tätäkin liikettä Personal Trainerin ohjeistamana. Muista lämmitellä ennen treeniä ja venytellä hyvin sen jälkeen.

Vaikutus: Leveä selkälihas, epäkäslihasten keskiosa, hauis.

LISÄÄ LIIKKEITÄ:

SEURAA PERSONAL TRAINER PANKKIA SOMESSA!

Jotta pysyt parhaiten kartalla siitä, mitä Personal Trainer Pankin sivuilla tapahtuu, kannattaa PT-Pankkia seurailla FacebookissaInstagramissaGoogle+ -palvelussa ja Pinterestissä.

EHDOTA LIIKETTÄ

Mikäli sinulla on mielessäsi jokin liike, joka pitäisi ehdottomasti julkaista Personal Trainer Pankin sivuilla, voit laittaa liikkeestä viestiä sähköpostitse osoitteeseen ptpankki@ptpankki.fi.