Viikon liike – hauiskääntö Scott-penkissä

Hauiskääntö Scott-penkissä

Hauiskääntö Scott-penkissä on hyvä ja tehokas liike hauislihakselle. Liikettä voi tehdä muun muassa kulmatangolla, suoralla tangolla ja käsipainoilla.

Useimmilta ellei jopa jokaiselta kuntosalilta löytyy Scott-penkki, jossa tämä liike on tarkoitus tehdä. Hauiskääntöä Scott-penkissä voi varioida käyttämällä eri vastuksia, kuten käsipainoja, taljaa ja erilaisia tankoja. Liike on erittäin hyvä hauislihakseen kohdistuva treeni.

Hauiskääntö Scott-penkissä

Kulmatangolla liikettä tehdessä oleellista on ottaa hartioiden levyinen ote ja jättää liike yläasennossa hieman vajaaksi lihasjännityksen säilyttämiseksi. Vastaavasti ala-asennossa kyynärpäitä ei saa suoristaa, vaan niiden tulisi jäädä hieman koukkuun. Näin liikkeestä saa tehokkaamman.

Parhaiten ja turvallisimmin harjoittelet tätäkin liikettä Personal Trainerin ohjeistamana. Muista lämmitellä ennen treeniä ja venytellä hyvin sen jälkeen.

Vaikutus: Hauislihas

LISÄÄ LIIKKEITÄ:

SEURAA PERSONAL TRAINER PANKKIA SOMESSA!

Jotta pysyt parhaiten kartalla siitä, mitä Personal Trainer Pankin sivuilla tapahtuu, kannattaa PT-Pankkia seurailla FacebookissaInstagramissaGoogle+ -palvelussa ja Pinterestissä.

EHDOTA LIIKETTÄ

Mikäli sinulla on mielessäsi jokin liike, joka pitäisi ehdottomasti julkaista Personal Trainer Pankin sivuilla, voit laittaa liikkeestä viestiä sähköpostitse osoitteeseen ptpankki@ptpankki.fi.