Viikon liike – selkälihastreeni aloittelijalle

Hyvä selkälihastreeni aloittelijalle

Selkälihakset ovat hyvin suuressa roolissa ihmisen hyvinvointia. Mikäli selkälihaksia ei ole treenannut aikoihin, on niitä hyvä vahvistaa kevyillä liikkeillä ennen rankempia liikkeitä.

Hyvä selkälihastreeni aloittelijalle

Selkälihasten tehtäviä ovat muun muassa ihmisen pitäminen pystyssä sekä selkärangan suojaaminen iskuilta. Vaikka käytämmekin selkälihaksiamme päivittäin, tarvitsevat ne muiden lihasten tapaan harjoittelua vahvistuakseen ja pysyäkseen hyvässä kunnossa. Mikäli selkälihakset ovat heikot ja huonossa kunnossa, voivat ne vaurioitua helpommin normaalissa arjessa.

Kun selkälihaksia aletaan treenaamaan pitkästä aikaa, on harjoittelu syytä aloittaa rauhallisesti ja kevyesti. Videolla on kaksi keskiselän- ja alaselänliikettä.

Vaikutus: Keski- ja alaselän lihakset

LISÄÄ LIIKKEITÄ:

Parhaiten ja turvallisimmin harjoittelet tätäkin liikettä Personal Trainerin ohjeistamana. Muista lämmitellä ennen treeniä ja venytellä hyvin sen jälkeen.

SEURAA PERSONAL TRAINER PANKKIA SOMESSA!

Jotta pysyt parhaiten kartalla siitä, mitä Personal Trainer Pankin sivuilla tapahtuu, kannattaa PT-Pankkia seurailla FacebookissaInstagramissaGoogle+ -palvelussa ja Pinterestissä.

EHDOTA LIIKETTÄ

Mikäli sinulla on mielessäsi jokin liike, joka pitäisi ehdottomasti julkaista Personal Trainer Pankin sivuilla, voit laittaa liikkeestä viestiä sähköpostitse osoitteeseen ptpankki@ptpankki.fi.