Viikon liike – kyykky kahvakuulalla

Kyykky kahvakuulalla

Kyykky on monipuolinen liike, sillä se vahvistaa myös etureisien ja pakaroiden lisäksi kehon muitakin lihaksia, kuten kehon tukilihaksia. Tekemällä kyykkyä perinteisen tangon lisäksi myös kahvakuulalla, saat treeneistäsi entistä monipuolisempia ja parempia.

Kyykky kahvakuulalla

Jotta kyykkäämisen hyödyt voisi maksimoida, tulisi sitäkin liikettä tehdä eri tavoin ja tietenkin eri painoilla. Perinteisen tangon tai käsipainojen lisäksi, kyykky olisi hyvä ottaa osaksi omaa treeniä myös kahvakuulalla. Kyykky kahvakuulalla vaikuttaa etureisiin, pakaroihin, olkapäihin ja hauiksiin sekä tietenkin myös kehon tukilihaksiin.

Vaikutus: Etureidet, pakarat, olkapäät, hauikset

LISÄÄ LIIKKEITÄ:

Wordpress Gallery Plugin Free

Parhaiten ja turvallisimmin harjoittelet tätäkin liikettä Personal Trainerin ohjeistamana. Muista lämmitellä ennen treeniä ja venytellä hyvin sen jälkeen.

SEURAA PERSONAL TRAINER PANKKIA SOMESSA!

Jotta pysyt parhaiten kartalla siitä, mitä Personal Trainer Pankin sivuilla tapahtuu, kannattaa PT-Pankkia seurailla FacebookissaInstagramissaGoogle+ -palvelussa ja Pinterestissä.

EHDOTA LIIKETTÄ

Mikäli sinulla on mielessäsi jokin liike, joka pitäisi ehdottomasti julkaista Personal Trainer Pankin sivuilla, voit laittaa liikkeestä viestiä sähköpostitse osoitteeseen ptpankki@ptpankki.fi.