Oletko Personal Trainer?

Personal Trainer pankki

Personal Trainer Pankin sivuilta löydät kattavan profiilikannan Suomen Personal Trainereista. Kaikki Personal Trainerit sivustolla ovat antaneet itse tietonsa palvelustaan ja ovat sivustolla vapaaehtoisesti. Löydät sivuilta Personal Trainereita eli henkilökohtaisia valmentajia Suomen suurimmista kaupungeista, kuten esimerkiksi Helsingistä, Espoosta, Vantaalta, Lahdesta, Kouvolasta, Turusta, Tampereelta, Kuopiosta, Mikkelistä, Porista, Oulusta ja Rovaniemeltä.

Oletko Personal Trainer?

Tarvitsetko lisää valmennettavia? Sivuiltamme haetaan kymmeniä kertoja päivittäin Personal Trainereita valtakunnallisesti. Mikäli olet Personal Trainer ja haluat profiilin sivustolle, voit käydä luomassa sen täyttämällä tietosi lomakkeeseen. Profiilin lisääminen sivuillemme on täysin ilmaista. Täytettyäsi tietosi ne tarkistetaan ja tämän jälkeen sinulle luodaan profiili. Profiilin luodaan yleensä 24 tunnin kuluessa. Profiilin luominen ja sen pitäminen on täysin maksutonta. Voit kysyä lisää asiasta sähköpostilla osoitteesta ptpankki@ptpankki.fi

SEURAA PERSONAL TRAINER PANKKIA SOMESSA

Jotta pysyt parhaiten kartalla siitä, mitä Personal Trainer Pankin sivuilla tapahtuu, kannattaa PT-Pankkia seurailla myös Facebookissa.