Hiero omia jalkapohjiasi ennen nukkumaanmenoa – Vaikuttaa koko kehoon

Jalkapohjien hieronta

Jalkojen hieromisella on paljon muitakin vaikutuksia sen lisäksi, että se tuntuu erittäin mukavalta. Rentoutumisen ohella jalkahieronta voi vaikuttaa terveyteen, verenkiertoon ja ihon kuntoon. Jalkoja voi vieläpä hieroa helposti itse.

Jalkapohjien hieronta

Jalkapohjissa on enemmän hikirauhasia ja hermopäätteitä kuin missään muualla kehossasi. Monet näistä hermopäätteistä ovat yhteydessä elimiisi ja siksi sanotaankin, että jalkapohjat edustavat koko ihmiskehon elimistön karttaa.

Mitä hyötyä on jalkapohjien hieronnasta?

Jalkapohjien hieronnalla voit hoitaa vaivojasi sekä ylläpitää elintesi toimivuutta. Käytännössä jalkapohjien hieronta on eri kohtien painelua peukalolla muutamien sekuntien ajan.

Painelukohtia tulee vaihdella siten, että kokonaisuudessaan jalkapohjien hieronta kestää 10-15 minuuttia. Paras aika jalkapohjien hieronnalle on juuri ennen nukkumaanmenoa. Alapuolella näet havainnollistavan karttakuvan elinten sijainneista jalkapohjissasi. Huomaa, että vasen ja oikea jalkapohja eroavat toisistaan!

Jalkakartta

SEURAA PERSONAL TRAINER PANKKIA SOMESSA!

Jotta pysyt parhaiten kartalla siitä, mitä Personal Trainer Pankin sivuilla tapahtuu, kannattaa PT-Pankkia seurailla FacebookissaInstagramissaGoogle+ -palvelussa ja Pinterestissä.

Healthy Food Team

LUE MYÖS:

Wordpress Gallery Plugin Free