Viikon liike – Penkkipunnerrus

Penkkipunnerrus

Yksi klassisimmista lihastreeneistä on ehdottomasti penkkipunnerrus. Tehokkaalla liikkeellä on vaikutusta muun muassa rintalihaksiin, hartialihaksien etuosiin ja ojentajiin.

Penkkipunnerrus on tekniikkalaji!

Kun puheeksi tulee penkkipunnerrus seuraa yleensä välitön klassikkokysymys “paljo nousee?” Liike on niin yleinen, että sitä tehdään joka salilla joka päivä useita kertoja. Usein myös suomalaisesta kellarista löytyy penkkipunnerruspenkki.

Suosiolla on myös hintansa ja kyseisessä liikkeessä sattuu paljon tapaturmia tai liikettä tehdään väärin. Siksi jälleen kerran on mainittava, että parhaiten ja turvallisimmin harjoittelet tätäkin liikettä Personal Trainerin ohjeistamana.

Parhaiten ja turvallisimmin harjoittelet tätäkin liikettä Personal Trainerin ohjeistamana. Muista lämmitellä ennen treeniä ja venytellä hyvin sen jälkeen.

Vaikutus: Rintalihakset, hartialihaksien etuosat, ojentajat

LISÄÄ LIIKKEITÄ:

Wordpress Gallery Plugin Free

SEURAA PERSONAL TRAINER PANKKIA SOMESSA!

Jotta pysyt parhaiten kartalla siitä, mitä Personal Trainer Pankin sivuilla tapahtuu, kannattaa PT-Pankkia seurailla FacebookissaInstagramissaGoogle+ -palvelussa ja Pinterestissä.

EHDOTA LIIKETTÄ

Mikäli sinulla on mielessäsi jokin liike, joka pitäisi ehdottomasti julkaista Personal Trainer Pankin sivuilla, voit laittaa liikkeestä viestiä sähköpostitse osoitteeseen ptpankki@ptpankki.fi.