Miten ihon voi saada luonnollisin tavoin kiinteämmäksi laihtumisen jälkeen?

Iho kiinteämmäksi

Painonpudotus on monien ylipainoisten tavoite ja siinä onnistuttaessa myös loistava asia! Etenkin mittava laihdutus voi tuoda mukanaan ihoon liittyviä ongelmia, sillä se on venynyt ja saattaa jäädä ikävän näköiseksi. Onneksi on olemassa kuitenkin luonnollisia tapoja, joilla ihoa voi saada kiinteämmäksi.

Ihon kiinteytykseen vaikuttavat oleellisina seikkoina ikä, kuinka paljon painoa on pudotettu ja kuinka kauan iho on ollut venytyksessä ylipainon vuoksi. Seuraavista vinkeistä voi joka tapauksessa olla paljonkin hyötyä luonnollisen ja kimmoisan ihon tavoittelun kannalta.

Kuinka iho kiinteämmäksi?

1. Pudota painoasi hillitysti

Painonpudotusvauhtia kannattaa tarkkailla. Liian nopea pudotus on valtava taakka iholle. Hillitympi painonpudotus antaa iholle aikaa tottua uusiin mittoihin.

2. Nauti enemmän vettä kuin aikaisemmin

Vedenjuonti kannattaa aina, sillä se on terveellistä. Painoa pudottaessa olisi syytä lisätä vedenjuontia hieman, sillä se auttaa pitämään ihoasi pehmeänä ja kiinteämpänä. Vedenjuonnista voi lukea lisää Personal Trainer Pankin sivuilta.

3. Harrasta voimaharjoittelua kolmesti viikossa

Liikunta tekee hyvää keholle, mielelle ja iholle. Lihasten kasvu kiinteyttää myös ihoa.

4. Käytä kosteusvoiteita

Käytä kosteusvoiteita, jotka sisältävät E-vitamiinia. Kun ihoa pidetään kosteana voiteilla, mahdollistaa se uusien ihosolujen kasvun sekä estää ryppyjen syntymisen.

5. Säännöllinen vatsalihastreeni

Todennäköisesti painonpudotuksen jälkeen vatsan iho saattaa olla hieman venynyt. Personal trainereilta saa loistavia vinkkejä vatsalihasliikkeisiin. Jo kolme 15-20 minuutin vatsalihastreeniä viikossa voi jo riittää vatsan alueen ihon kiinteyttämiseen.

6. Hieronnasta apua ihon kimmoisuuteen

Kukapa ei rakastaisi hierontaa, mutta mitä hyötyä siitä on ihon kimmoisuuden kannalta? Salaisuus piilee siinä, että hieronta lisää verenkiertoa ja sillä on positiivisia vaikutuksia ihoon.

7. Rajoita auringonottoasi

Näin kesän ja lomakauden alkupäässä on hyvä muistaa, ettei auringossa liikaa oleilu tee hyvää iholle. Liiallisella auringonotolla on negatiivisia vaikutuksia ihon elastisuuteen.

8. Ihon kuorinta merisuolalla

Tutkimuksissa on osoitettu, että ihon hoito merisuolalla on toimivaa. Se muun muassa lisää verenkiertoa ja kiristää ihoa.

SEURAA PERSONAL TRAINER PANKKIA SOMESSA!

Jotta pysyt parhaiten kartalla siitä, mitä Personal Trainer Pankin sivuilla tapahtuu, kannattaa PT-Pankkia seurailla FacebookissaInstagramissaGoogle+ -palvelussa ja Pinterestissä.

Healthy And Natural World

LUE MYÖS: