Viikon liike – epäkkäät käsipainoilla

Epäkkäät käsipainoilla

Tällä viikolla Viikon liikkeessä treenataan epäkkäitä. Epäkäslihakset sijaitsevat yläselässä ja niiden tehtävänä on osallistua olkavarren ja olkapään vetämiseen ylöspäin.

Epäkkäät käsipainoilla

Liikkeessä kädet ovat sivuilla hyvin vähän koukussa, mutta ei liikaa. Tämän jälkeen epäkkäitä rutistetaan yhteen olkapäitä ylös nostaen. Kun epäkäät on rutistettu yhteen, tulee niitä pitää siinä asennossa hetki, jonka jälkeen kädet lasketaan hitaasti alas sivuille. Hetken pidolla ja rauhallisella alaslaskulla treenistä saadaan tehokkaampi.

Muistakaa tehdä liikettä sopivan painoisilla painoilla ja nostaa niitä rajojenne mukaisesti. Parhaiten ja turvallisimmin harjoittelet tätäkin liikettä Personal Trainerin ohjeistamana. Muista lämmitellä ennen treeniä ja venytellä hyvin sen jälkeen.

Vaikutus: Epäkäslihas

LISÄÄ LIIKKEITÄ:

Wordpress Gallery Plugin Free

SEURAA PERSONAL TRAINER PANKKIA SOMESSA!

Jotta pysyt parhaiten kartalla siitä, mitä Personal Trainer Pankin sivuilla tapahtuu, kannattaa PT-Pankkia seurailla FacebookissaInstagramissaGoogle+ -palvelussa ja Pinterestissä.

EHDOTA LIIKETTÄ

Mikäli sinulla on mielessäsi jokin liike, joka pitäisi ehdottomasti julkaista Personal Trainer Pankin sivuilla, voit laittaa liikkeestä viestiä sähköpostitse osoitteeseen ptpankki@ptpankki.fi.