TRX-ohjaajakoulutus Turussa 16.6.2019

Vielä kerkeät! ilmoittautua mukaan kesäkuun TRX-ohjaajakoulutukseen!
Jos työhösi kuuluu yksilöiden tai ryhmien ohjaamista, niin TRX-harjoittelun hallitsemalla pystyt auttamaan tehokkaasti asiakkaitasi saamaan tuloksia!

Koulutuksen suoritettuasi osaat sujuvasti ohjata eri TRX-harjoitusvälineillä ja mikä parasta saat lisää tyytyväisiä asiakkaita, kun viidakkorumpu kertoo eteenpäin, että treenisi ovat hauskoja, haastavia ja tehokkaita!
TRX STC-ohjaajakoulutukseen osallistuneet ovat olleet lähes sataprosenttisesti tyytyväisiä koulutuksen antiin ja todenneet, että koulutuksen käymisestä on ollut heille hyötyä!

TRX-nauhojen avulla treenaat, niin itsesi sekä kaikentasoiset asiakkaat tehokkaasti ja turvallisesti omaa kehonpainoa käyttäen. Varaa oma paikkasi kesäkuun koulutukseen ja tule hakemaan parhaat opit ja vinkit TRX-harjoitteluun ja ohjaukseen!

Ilmoittaudu tästä mukaan!

Lisää infoa saat soittamalla meille numeroon 040-7740014 tai laittamalla mailia osoitteeseen koulutus@trxtraining.fi

TRX-harjoittelun yhdistää mainiosti myös ulkotreeneihin asiakkaiden kansssa! Lue Turun Sanomissa julkaistu lehtiartikkeli, jossa on haastateltu turkulaista personal trainer Anna Saivosalmea.
“Kello kuuden treeneihin olisi tulijoita paljon enemmän kuin mukaan mahtuu.” Annan ulkotreeneissä mukana myös TRX-harjoitushihnat!

SEURAA PERSONAL TRAINER PANKKIA SOMESSA!

Jotta pysyt parhaiten kartalla siitä, mitä Personal Trainer Pankin sivuilla tapahtuu, kannattaa PT-Pankkia seurailla Facebookissa ja Instagramissa.

LUE MYÖS: