Hierontakoulu Atlas

Uusi ammatti hierojana
Oletko haaveillut uudesta ammatista tai työskentelystä terveyden edistämisen parissa? Hierontakoulu Atlas kouluttaa tulevia hierojia alansa huipuiksi! Koulun tavoitteena ei ole vain kouluttaa hierojia, vaan kouluttaa huippuhierojia.

Espoossa sijaitseva Hierontakoulu Atlas vetää opiskelijoita kauempaakin.
“Meillä on opiskelijoita Tampereelta ja Turusta pääkaupunkiseutulaisten lisäksi. Koulun maine korkealaatuisena koulutustahona saa opiskelijat haluaamaan juuri meille”, kertoo Hierontakoulu Atlaksen rehtori Tiina Lehmuskoski. Opetuksen takana on tiimi hieronnan ja pedagogiikan ammattilaisia. Koulutusta kehitetään jatkuvasti mm. opiskelijoilta säännöllisesti kerättävien palautteiden perusteella, mikä takaa opiskelijalähtöisen toimintamallin. Tyytyväisyysopintoihin on huippuluokkaa: opiskelijoiden arvioinnin mukaisesti yli 9/10.

Koulun vakaudesta kertoo myös se, että koulutusmaksu on mahdollista maksaa osamaksulla, mikä on koulun rahoittama. Näin osamaksuihin ei tule ulkopuolisen yrityksen korkomaksuja. Hierontakoulu Atlas haluaa pitää toiminnan läpinäkyvänä, joten koulutuksen hinta sisältää kaiken mitä opintojen aikana tapahtuu; opetuksen, materiaalit, vaatteet ja näyttötutkinnon.

Monimuoto-opiskelu antaa vapauden
Hierojaopinnot suoritetaan monimuoto-opintoina lähiopetuksen ollessa 1-2 kertaa viikossa neljä tuntia kerrallaan. Harjoittelutuntien määrä vaikuttaa pitkälti siihen voiko opintoja suorittaa työnohella. “Tämän vuoksi meillä Atlaksessa on optimoitu tuntimäärä sellaiseksi, mikä palvelee opintoja ja opiskelijoita parhaiten”, sanoo Lehmuskoski.

 Lisätietoja: hierontakoulu.fi

SEURAA PERSONAL TRAINER PANKKIA SOMESSA!

Jotta pysyt parhaiten kartalla siitä, mitä Personal Trainer Pankin sivuilla tapahtuu, kannattaa PT-Pankkia seurailla Facebookissa ja Instagramissa.

LUE MYÖS: