Viikon liike – vatsalihastreeni koko vatsan alueelle

Vatsalihastreeni koko vatsan alueelle

Tällä viikolla Viikon liikkeessä ollaan klassisissa joulun jälkeisissä tunnelmissa. Aiheena on nimittäin vatsalihastreeni, joka onkin erittäin tehokas ja kattaa lähes koko vatsan alueen.

Vatsalihastreeni koko vatsan alueelle

Liike tulee tehdä hitaasti, jotta heiluvalta liikkeeltä vältytään. Hitaasti tehtynä liike on äärimmäisen tehokas ja mukavan kivulias. Ilman kipua ei tule tuloksiakaan, joten toivottakaa kipu tervetulleeksi.

Mikäli liike ei jostain syystä tunnu tarpeeksi raskaalta oman kehon painolla tehtynä, voi painoa ja tehokkuutta lisätä dippivyön avulla.

Parhaiten ja turvallisimmin harjoittelet tätäkin liikettä Personal Trainerin ohjeistamana. Muista lämmitellä ennen treeniä ja venytellä hyvin sen jälkeen.

Vaikutus: Vatsalihakset

LISÄÄ LIIKKEITÄ:

SEURAA PERSONAL TRAINER PANKKIA SOMESSA!

Jotta pysyt parhaiten kartalla siitä, mitä Personal Trainer Pankin sivuilla tapahtuu, kannattaa PT-Pankkia seurailla FacebookissaInstagramissaGoogle+ -palvelussa ja Pinterestissä.

EHDOTA LIIKETTÄ

Mikäli sinulla on mielessäsi jokin liike, joka pitäisi ehdottomasti julkaista Personal Trainer Pankin sivuilla, voit laittaa liikkeestä viestiä sähköpostitse osoitteeseen ptpankki@ptpankki.fi.