Viikon liike – tehokas koko vartalon treeni kotona

Tehokas koko vartalon treeni kotona

Kiireinen arki saattaa välillä johtaa siihen, että kuntosalille menemiseen ei ole aikaa tai yksinkertaisesti motivaatiota. Kotona treenaaminen voisi olla kiinnostava ratkaisu, mutta siihen ei ole aina tarvittavia välineitä. Usein omalla painolla treenaaminenkin mielletään liian kevyeksi ja tuloksettomaksi, mutta se voi olla myös kaikkea muuta.

Tehokas koko vartalon treeni kotona

Syitä sille, miksi salille ei jaksa aina vääntäytyä voi olla monia. Se, että jättää menemättä kuntosalille, voi pahimmillaan saada aikaiseksi pitkän treenikatkon. Jos taas jättää menemättä salille, mutta tekee jotain muuta liikuntaa, on todennäköisyys treenikatkolle pienempi.

Kaikki eivät pidä kotonakaan treenaamisesta, sillä tarpeeksi kovalle treenille ei ehkä löydy välineitä tai muitakaan tiloja. Oman vartalon painolla ja muutamalla apuvälineellä voi kuitenkin saada varsin kovan treenin aikaiseksi kotioloissa. Seuraavaan kotona tehtävään treeniin tarvitset kaksi tuolia sekä kestävän tangon, kuten esimerkiksi harjan varren.

Vaikutus: Koko vartalo

LISÄÄ LIIKKEITÄ:

Wordpress Gallery Plugin Free

Parhaiten ja turvallisimmin harjoittelet näitäkin liikkeitä Personal Trainerin ohjeistamana. Muista lämmitellä ennen treeniä ja venytellä hyvin sen jälkeen.

SEURAA PERSONAL TRAINER PANKKIA SOMESSA!

Jotta pysyt parhaiten kartalla siitä, mitä Personal Trainer Pankin sivuilla tapahtuu, kannattaa PT-Pankkia seurailla FacebookissaInstagramissaGoogle+ -palvelussa ja Pinterestissä.

EHDOTA LIIKETTÄ

Mikäli sinulla on mielessäsi jokin liike, joka pitäisi ehdottomasti julkaista Personal Trainer Pankin sivuilla, voit laittaa liikkeestä viestiä sähköpostitse osoitteeseen ptpankki@ptpankki.fi.