Viikon liike – treenivinkkejä tasapainolaudalle

Treenivinkkejä tasapainolaudalle

Kun halutaan parantaa tasapainoa, vahvistaa polvia, reisiä, nilkkoja ja pohkeita, on tasapainolauta oiva valinta! Hyvästä tasapainosta ei ole koskaan haittaa ja se voikin toimia monissa tilanteissa pelastajana.

Treenivinkkejä tasapainolaudalle

Lautoja on monenlaisia johtuen muun muassa siitä, että eri laudoilla on oma vaikeusasteensa. Lautoja on monilla saleilla, joissa niitä voi testata ja käyttää. Kun löytää itselleen parhaan tasapainolaudan, ei sellaisen omaksi ostaminenkaan ole kallis sijoitus. Liikkeitä tasapainolaudalle on monia ja niitä voi myös itsekin kehitellä oman tarpeensa mukaan.

Parhaiten ja turvallisimmin harjoittelet tätäkin liikettä Personal Trainerin ohjeistamana. Muista lämmitellä ennen treeniä ja venytellä hyvin sen jälkeen.

Vaikutus: Tasapaino, polvet, reidet, nilkat, pohkeet

LISÄÄ LIIKKEITÄ:

SEURAA PERSONAL TRAINER PANKKIA SOMESSA!

Jotta pysyt parhaiten kartalla siitä, mitä Personal Trainer Pankin sivuilla tapahtuu, kannattaa PT-Pankkia seurailla FacebookissaInstagramissaGoogle+ -palvelussa ja Pinterestissä.

EHDOTA LIIKETTÄ

Mikäli sinulla on mielessäsi jokin liike, joka pitäisi ehdottomasti julkaista Personal Trainer Pankin sivuilla, voit laittaa liikkeestä viestiä sähköpostitse osoitteeseen ptpankki@ptpankki.fi.