PCA Finland kehonrakennus- ja fitnessliitto

PCA Finland

Nyt on sitten rantautunut Suomeen ”uusi” kehonrakennus- ja fitnessliitto.
Käyttävät nimenään PCA Finland.
PCA Finland toimii maailmanlaajuiseen liiton Physical Culture Association alaisuudessa.


PCA Finland:lla on jo kotisivut ja Facebook sivut, joista löytyy infoa, mutta molemmista kylläkin vielä hyvin niukasti. Lisäävät kyllä aktiivisesti kotisivuilleen materiaalia, joten eiköhän nekin valmistu kokonaisuudessaan lähiaikoina.
PCA Finland mainostaa, että heidän tapahtumissa on kaikille avoin ja maksuton messualue. Tämän lisäksi kilpailijat pääsevät katsomoon maksutta. Tämä on kyllä erittäin tervetullut muutos verrattuna muihin tämän maan kisoihin.

PCA Finland mainostaa kotisivuillaan, että heidän kisojen kautta on mahdollisuus päästä kymmeniin kansainvälisiin kilpailuihin esim. yksi maailman suurimmista fitness-tapahtumista Iso-Britanniassa lokakuussa BodyPower. PCA Finland:n jäsenyys kustantaa 50€.
Physical Culture Association tulee järjestämään syksyllä 2018 ensimmäiset pohjoismaiset Finnish open kisansa Espoossa.
PCA Finland:n facebook sivuilta löytyvän tiedon mukaan heidän tuomaristonsa tulee koostumaan ulkomailta tulevista tuomareista.

Jäädään mielenkiinnolla seuraamaan miten tämä tulee kehittymään tulevan kevään ja kesän aikana, ennen heidän ensimmäisiään kisojaan Suomessa.
Jos kiinnostuit enemmän PCA Finland:sta, niin käy heidän kotisivuilla www.pcafinland.com tai Facebookissa www.facebook.com/pcafinlandofficial/.
Päivittävät ainakin Facebook sivuaan aika ahkerasti.