Viikon liike – leuanveto

Leuanveto

Leuanveto on äärimmäisen hyvä liike hauiksen ja koko yläselän treenaamiseen. Se kuuluu klassisiin liikkeisiin yhdessä punnerruksen ja penkkipunneruksen kanssa, joissa yleensä kisaillaan, kuka saa toistoja eniten.

Leuanveto onnistuu lähes missä vain!

Leukoja voi vedellä kätevästi kuntosalilla tai oikeastaan missä tahansa. Tarvitset  vain tangon tai jonkin vastaavan, jossa roikkua. Kuntosalilla voit tarvittaessa lisätä painoa itseesi dippivyön avulla, jonka ansiosta liikkeestä tulee tehokkaampi. Vastaavasti alkuun pääseminen helpottuu monelta kuntosalilta löytyvän leuanvetolaitteen avulla, joka tekee leuanvedosta tarvittaessa kevyempää.

Leuanvedon voi tehdä eri tavoilla, joista jokaisella halutaan kohdentaa treeniä eri lihaksiin eri tavalla. Ensimmäiseltä  videolta saat äärimmäisen hyviä vinkkejä leuanvetoon ja toiselta saat kaksikymmentä paikkaa, joissa vetää leukoja.

Parhaiten ja turvallisimmin harjoittelet tätäkin liikettä Personal Trainerin ohjeistamana. Muista lämmitellä ennen treeniä ja venytellä hyvin sen jälkeen.

Vaikutus: Yläselän lihakset sekä hauislihas

Missä kaikkialla leukoja voikaan vedellä?

LISÄÄ LIIKKEITÄ:

SEURAA PERSONAL TRAINER PANKKIA SOMESSA!

Jotta pysyt parhaiten kartalla siitä, mitä Personal Trainer Pankin sivuilla tapahtuu, kannattaa PT-Pankkia seurailla FacebookissaInstagramissaGoogle+ -palvelussa ja Pinterestissä.

EHDOTA LIIKETTÄ

Mikäli sinulla on mielessäsi jokin liike, joka pitäisi ehdottomasti julkaista Personal Trainer Pankin sivuilla, voit laittaa liikkeestä viestiä sähköpostitse osoitteeseen ptpankki@ptpankki.fi.