Seminaari kauneudenhoidosta 21.1.2019 Tampereella

Lisäkoulutuksesta ja oman osaamisen laajentamisesta on aina hyötyä. Valloillaan oleva ”fitness –buumi” tuo mukanaan asiakkaita jotka janoavat yhä enemmän ja enemmän tietoa kaikesta terveyteen, hyvinvointiin ja kauneuteen liittyvästä. Asiakkaitamme kiinnostaa ulkonäkö ja siihen liittyvät palvelut. He myös odottavat että heille osataan vastata ulkonäköön ja terveyteen liittyvissä kysymyksissä.

Meidän tulisi osata olla ravintovalmentaja, terapeutti ja plastiikkakirurgi samalla kun huolehdimme että asiakkaan kanssa suunniteltu treeniohjelma on oikea juuri hänen tavoitteet huomioiden.

Helpottamaan tätä kysymysten painetta on luotu Kosmedu. Tämä kauneudenhoidon ja terveydenhuollon koulutuksia tarjoava yritys järjestää Tammikuussa Tampereella kattavan kaksipäiväisen seminaarin joka on suunnattu kaikille alalla työskenteleville tai alasta kiinnostuneille.

Seminaarin luentotarjotin on kattava ja tapahtuma kokoaa yhteen suuren joukon alan henkilöstöä luoden myös täydelliset puitteet verkostoitumiselle!

Maanantaina tarjolla on ammattiurheilija ja bloggaaja Noora Toivon luento somen hyödyntämisestä omassa markkinoinnissa. Onko kannattavampaa brändätä itseään vai yritystään? Nooran jälkeen aiheena on taloushallinnon haasteet yrittäjillä. Kirjanpitäjä ja pitkän linjan kampaamoyrittäjä Miikka Vesterinen paljastaa omat ohjeensa ja niksinsä taloushallintoon. Miikkan jälkeen syödään hyvin ja verkostoidutaan.

Lounaan jälkeen TUKES ylitarkastaja tulee kertomaan lainsäädännöstä ja vastuukysymyksistä. Kenen vastuulla on jos asiakkaalle tehty TENS hoito epäonnistuu pahasti? Missä on tekijän ja missä laitteen maahantuojan tai valmistajan vastuu.

Päivän viimeinen todellinen superluento on EFFISIOn Juho Liljeroossin setti asiakaskokemuksen parantamisesta ja palvelumuotoilusta. Juho puhuu isoissa firmoissa ja isoissa saleissa, nyt pääsemme mekin kuulemaan hänen tuhannen taalan vinkit kuinka asiakkaan saa palaamaan aina uudelleen ja uudelleen juuri oman palveluntarjoajan luokse.

Tiistain tärppinä meille on yrittäjä Hannele Aalloksen myyntikoulutus. Vuorokaudessa on vain rajallinen määrä tunteja ja meillä siten rajallinen aika ottaa asiakkaita vastaan. Kun osaamme lisämyynnin taidon niin saamme paremman tulon ilman että joudumme käyttämään enemmän aikaa työtä tehden.

Tiistaina kuullaan myös asiakashallinta- ja ajanvarausjärjestelmien käytöstä sekä siitä miten kauneudenhoitoalan yrittäjät ja terveydenhuolto voivat tehdä yhteistyötä asiakkaan parhaaksi. Päivän päättää lääkäri Ville Männistön luento injektiohoidoista ja mitä kaikkea niillä voidaan tehdä. Tämän jälkeen osaamme vastata niihin asiakkaan hankaliin kysymyksiin ja ohjata hänet oikean palveluntarjoajan luokse. Tämä parantaa asiakkaan kokemusta ja nostaa meidän asiantuntemustamme asiakkaan silmissä. Loput tiistain aiheet ovat enemmän ihonläheisiä ja käsittelevät esimerkiksi kosmetiikan imeytymistä ja vitamiinien vaikutusta ihoon.

Tammikuun seminaaria on markkinoitu jo kauneudenhoitoalan ja terveydenhuollon piirissä hetki. Paikkoja seminaariin on rajoitetusti, joten jos mielii mukaan niin kannattaa nopeasti varata paikka!

PT Pankki tarjoaa alennuskoodin tähän seminaariin. Kun mainitset ilmoittautumisen yhteydessä ”PTPankki” niin saat tämän kaksipäiväisen seminaarin vain 235€/hlö (sis alv) kun normaali hinta on 249€/hlö.

Hinta sisältää molemmat päivät luentoineen sekä kattavan buffet aamiaisen ja lounaan sekä iltapäiväkahvin. Osallistujille jaetaan myös lahjapussit.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan osoitteessa www.kosmedu.com tai kurkkaa seminaarin oma facebook -sivu @kosmedu

Seminaarissa on myynnissä ammattikosmetiikkaa tukkuhinnoin! Osallistujilla on siis samalla mahdollisuus täydentää oma kempparikaappi laadukkailla tuotteilla suoraan maahantuojan varastosta.

 

SEURAA PERSONAL TRAINER PANKKIA SOMESSA!

Jotta pysyt parhaiten kartalla siitä, mitä Personal Trainer Pankin sivuilla tapahtuu, kannattaa PT-Pankkia seurailla Facebookissa ja Instagramissa.

LUE MYÖS: