Klassikkokysymys – Miksi palkata itselleen Personal Trainer?

Juoksurata

Kaikki meistä osaavat kuntoilla ja liikkua itsenäisesti ainakin jollain tavoin, joten miksi Personal Trainerin eli PT:n palkkaaminen kannattaisi?

Useasti ajatellaan, että PT on kallis sijoitus. Itsenäisesti kuntoilemalla uskotaan päästävän samoihin tuloksiin, kuin ohjatustikin treenatessa.

PT:n palkkaaminen on kuitenkin erittäin hyvä ja suositeltava vaihtoehto, jos kuntoilusta halutaan maksimaalinen hyöty, kehitystä sekä näkyviä tuloksia.

Itse asiassa PT:n palkkaaminen voi säästää rahaa, vaivaa ja terveyttä. PT osaa kertoa kuinka liikkeet tulee tehdä oikein, jolloin rasitus kohdistuu haluttuun paikkaan, mutta myös vältytään turhilta loukkaantumisilta.

Oikeanlainen ruokavalio on erittäin oleellinen asia niin kunnon kehittymistä ja näkyviä  tuloksia tavoiteltaessa, kuin jaksamisessa ylipäätään. Monet PT:t antavat ravintoneuvontaa treeniohjelmien lisäksi.

Tavoitteellisesti treenattaessa on hyvä muistaa, ettei samaa treeniohjelmaa noudattamalla voi kehittyä loputtomasti, saati kokonaisvaltaisesti. PT osaa kehittää ja muokata asiakkaansa treeniohjelmaa hänen tarpeidensa ja kehittymisensä mukaan.

Motivaation säilyttäminen on oleellinen, mutta myös ehkä haastavin osa liikunnallisessa elämäntavassa. Hyvä PT auttaa asiakastaan motivaation ylläpitämisessä.

PT sopii niin aloittelijoille kuin heille, jotka ovat kuntoilleet jo pidemmän aikaa. Jopa Personal Trainerit itse palkkaavat toisinaan itselleen PT:n. Miksi et Sinäkin?

Lue lisää osoitteesta tsemppari.fi