Kasvien avulla huoneilmaa paremmaksi!

Huoneilmaa raikastavat kasvit

Mitä haittoja on huonosta huoneilmasta ja mitkä ovat parhaita kasveja, joilla voit saada sitä paremmaksi?

Huono ilma sisätiloissa saa olomme väsyneeksi ja pään kipeäksi. Sillä on myös yllättävän paljon monia muitakin haittavaikutuksia. Huoneilmaa sekä samalla viihtyvyyttä voi parantaa helposti kasveilla. Jopa NASA käyttää paljon kasveja, jotta ne parantaisivat huoneilmaa.

Jos huoneessa vallitsevan ilman laatu on huono, voi se aiheuttaa sairastumisia, allergioita, astmaa sekä päänsärkyä. On todettu, että se voi jopa vaikuttaa negatiivisesti ruoansulatukseen. Luontoäidillä on vastaus ongelmaan ja se on tietenkin kasvit.

Kotioloissa on yllättävän monia tuotteita, jotka saastuttavat sisäilmaa

Sanotaan, että koti on yksi vaarallisimmista paikoista, koska siellä tapahtuu tilastollisesti eniten tapaturmia. Kotioloissa on myös yllättävän paljon tuotteita, jotka saastuttavat huoneilmaa. Tällaisia ovat muun muassa liimat, matot (erityisetsi uudet), siivousaineet, maalit, vanerit, lastulevyt ja puukuitulevyt.

Kasveilla ei välttämättä voida taistella tapaturmia vastaan, mutta huonoa huoneilmaa vastaan kylläkin. Seuraavan kymmenen kasvin listan on tehnyt Healthy And Natural World -sivusto. Kyseiset kasvit ovat hyviä huoneilman laadun parantajia.

Huoneilmaa raikastavat kasvit

1. Varjomuratti

2. Kultaköynnös

3. Saniaiset

4. Tuoksutraakkipuu

5. Bambu Palmu

6. Reunustraakkipuu

7. Viirivehkat

8. Kirjorönsylilja

9. Isoanopinkieli

SEURAA PERSONAL TRAINER PANKKIA SOMESSA!

Jotta pysyt parhaiten kartalla siitä, mitä Personal Trainer Pankin sivuilla tapahtuu, kannattaa PT-Pankkia seurailla FacebookissaInstagramissaGoogle+ -palvelussa ja Pinterestissä.

LUE MYÖS: