Viikon liike – 34 eri tehokasta peppuliikettä kotiin ja salille!

Tehokas pepputreeni kotona ja salilla

Tällä kertaa viikon liikkeessä keskitytään pepputreeneihin. Kyseinen kehon alue on sellainen, johon moni mies ja nainen kiinnittää huomiota treeneissään. Sen lisäksi, että pepun halutaan olevan timmissä kunnossa ja hyvännäköinen, on pakaralihaksista hyötyäkin!

Pakaralihaksia on ihmisellä kolme paria ja ne ovat kaikessa yksinkertaisuudessaan isot, keskimmäiset ja pienet pakaralihakset. Karkeasti jaoteltuna edellä mainittujen lihasten tehtävät jakaantuvat siten, että isot pakaralihakset ojentavat ja keskimmäiset ja pienet loitontavat reisiä.

Tehokas pepputreeni kotona ja salilla

Pakaralihasten treenaus on useimmilla mielessä, kun kuntosalilla aletaan käymään säännöllisesti. Oikeiden ja itselleen sopivien liikkeiden löytäminen voi kuitenkin osoittautua toisinaan yllättävänkin vaikeaksi.

Liike, joka on jonkun toisen mielestä parhain, ei välttämättä toimi itsellään samalla tavalla. Onneksi pepun treenaajia maailmalla on tuhansia, joten liikkeitä löytyy hyvin paljon. Alla video, jossa on esitelty 34 erilaista tapaa treenata takapuolta.

Vaikutus: Pakaralihakset

LISÄÄ LIIKKEITÄ:

Parhaiten ja turvallisimmin harjoittelet näitäkin liikkeitä Personal Trainerin ohjeistamana. Muista lämmitellä ennen treeniä ja venytellä hyvin sen jälkeen.

SEURAA PERSONAL TRAINER PANKKIA SOMESSA!

Jotta pysyt parhaiten kartalla siitä, mitä Personal Trainer Pankin sivuilla tapahtuu, kannattaa PT-Pankkia seurailla FacebookissaInstagramissaGoogle+ -palvelussa ja Pinterestissä.

EHDOTA LIIKETTÄ

Mikäli sinulla on mielessäsi jokin liike, joka pitäisi ehdottomasti julkaista Personal Trainer Pankin sivuilla, voit laittaa liikkeestä viestiä sähköpostitse osoitteeseen ptpankki@ptpankki.fi.