Step2Fit – Askel parempaan valmennukseen

Step2Fit-valmennustyökalu on tammikuussa 2020 julkaistu sovellus, jonka keskiössä ovat käytettävyys, helppous ja monipuolisuus. Työkalulla valmentaja nopeuttaa ja tehostaa työskentelyään sekä hoitaa yksilöllisesti niin ryhmä- kuin henkilövalmennuksenkin.

Step2Fit – Askel parempaan valmennukseen

Työkalun avulla monipuolinen ravinto-ohjelma valmistuu hetkessä ateria- ja ravintoainevaihtoehtoineen. Työkalun avulla luot harjoitusohjelmat asiakkaillesi tehokkaasti sovelluksen laskiessa valmiiksi volyymin. Seuraat myös helposti asiakkaan kehittymistä – oli kyseessä sitten paino, uni, leposyke tai joku muu mitattava tulos. Valmentajana pystyt hakemaan tuloksia määrätyltä ajalta ja sovellus ilmoittaa vaikkapa tiputetun painon 3 kk:n ajalta.

Hallinnoit asiakkaasi kätevästi samassa sovelluksessa, josta myös viestintä kuntokuvineen hoituu helposti. Ei enää sekoilua Messengerin, Whatsappin tai sähköpostin kanssa, vaan toimivaa ja mukavaa asiakasviestintää ammattimaisesti.

Asiakkaan päiväkirjasta näet kätevästi päivittäiset fiilikset, treenitulokset ja ruokailut.

Valmentajana käytössäsi on online-työkalu sekä puhelinsovellus (Android ja iOS), joiden avulla teet muutoksia valmennussisältöihisi nopeasti ja tehokkaasti. Kaikki tiedot päivittyvät reaaliajassa asiakkaalle ja näin ollen koko valmennus helpottuu huomattavasti.

Valmentajana parannat palveluitasi, asiakkaasi saa käyttöön toimivan ja nykyaikaisen sovelluksen ja kokonaisuudessa teet koko valmennuksestasi uskottavan.

Tutustu palveluun osoitteessa www.step2.fit ja kurkkaa myös esittelyvideomme samasta osoitteesta.

 

Jotta pysyt parhaiten kartalla siitä, mitä Personal Trainer Pankin sivuilla tapahtuu, kannattaa PT-Pankkia seurailla Facebookissa ja Instagramissa.

LUE MYÖS: