Lue Marko kuoppasalmi kokemuksia

Marko Kuoppasalmi kokemuksia

Alle on koottu Marko Kuoppasalmi kokemuksia asiakkailta. Lue mitä Markon tyytyväiset asiakkaat hänestä sanovat.

Ammattilainen; tietoa, taitoa ja kokemusta. Hyvin suunnitellut valmennukset ja nettivalmennuksissa saa todella yksilöllistä tukea. Oma kokemus Pyöreät pakarat – valmennuksesta oli erittäin positiivinen ja tuloksia tuli! Kuntokompassin valmennukset ovat laadukkaimpia, mihin olen koskaan osallistunut! Kiitos!

Ostin GG Home& Gym-valmennuksen viime huhtikuussa ajatuksella saada uutta näkökulmaa ja kehitystä jo vuosia paikallaan junnanneisiin treenituloksiin. Olin varautunut lihaskasvuun, mutta lopputuloksena painoa tuli lisää +5 kg, senttejä suli hieman vyötäröltä ja vaatekaapin housuosasto piti uusia lähes kokonaan jalkojen ja pakaroiden kehityksen myötä! Erityisesti jalkoja tuli treenattua paljon, mutta myös yläkroppaan sain reilusti lisää massaa. Suurimmat oivallukset oli ruokapuolella, josta sain apua myös krooniseen väsymykseen. Treeni kulkee ja energiatasot ovat täysin erilaiset viime kevääseen verrattuna. Kiitos!

Viiden henkisesti tosi rankan vuoden aikana minulle kertyi kaamea vararengas vyötärölle, vaikka painoa ei ollutkaan kuin 61kg. Sitten liityin Markon GGH&G2020 ohjelmaan. Huomasin että ruokailutottumukseni olivat ihan päin honkia, kasviksia ja lihaa.. Ei hiilareita, mutta suklaata joo paljon. Liikuin liikaa ilman palautumista. Kroppa huuti hädissään, leposyke korkealla, yöllä hereillä tunti tolkulla. Sitten alkoi muutos. 10 viikkoa mahtavalla etätuella jossa aina sai ohjeet kun niitä kysyi. Salilla kävin helpoimman treenin mukaan kahdesti viikossa. Nyt vyötäröltä lähtenyt jo 10cm ja näyttää sekä tuntuu hyvältä. Kiitos Marko 😃

Äijät kuntoon-valmennus maalissa. Ukosta puristettu 7-8 kiloa läskiä pihalle 10:ssä viikossa. Treenit ja ruokavalio teki tehtävänsä. Jumit lähti ja kroppa toimii taas. Erittäin tyytyväinen, että tuli lähdettyä tälle polulle. Hyvä Marko.

Olen käynyt sekä koko vuoden valmennuksen että GG-valmennuksen ja ollut erittäin tyytyväinen kumpaankin. On ihanaa, kun treenaamisessa on selvät sävelet sekä lyhyellä että pitkällä tähtäimellä eikä niistä tarvitse itse huolehtia. Tulosta on tullut tasaiseen tahtiin. Kesän paras yllätys oli Bootylandin lanseeraus, liityinkin heti tähän valmennukseen. Koko vuoden treenit taas plakkarissa, kyllä kelpaa!”

Kiitos Marko mahtavasta valmennuksesta! erittäin kattava ja informatiivinen setti (Gorgeous Glutes verkkovalmennus), tällaiselle täysin kokemattomalle treenaajalle!! Pieneen henkilökohtaiseen hienosäätöön sai aina apua suljetusta fb-ryhmästä. 10kg ja ~45cm pienempänä on hyvä jatkaa jatkovalmennukseen Bootylandissa. Erittäin suuri suositus kaikille Markon palveluja harkitsevalle! Totally worth it

Osallistuminen Markon nettivalmennukseen on ollut yksi elämäni parhaista hetken mielijohteista. Aloitin toukokuun alusta 10 viikon GGHG 2020 valmennuksen. Lähtökohtana oli pitkä tauko salitreenistä, olkapäävaivoja ja nukkuvat pakarat. Ravintopuolella olin kuvitellut syöväni terveellisesti ja fiksusti, enkä ollut ikinä laskenut kaloreita. Valmennuksen verkkosivuilla on paljon hyödyllistä materiaalia ja treeneihin on selkeät ohjevideot. Aiemmin lähinnä haahuilin salilla ja nyt on ollut tosi kiva käydä treenaamassa, kun on ollut selkeät ja tehokkaat treeniohjeet.”

Tämä 10 viikkoa on ollut huikea oppimismatka sekä ravinto- että treenipuolella! Olen todella tyytyväinen fyysisiin muutoksiin omassa vartalossa, mutta ennen kaikkea koen super arvokkaaksi kaiken opin, jota olen saanut. Näillä tulen jatkamaan loppuelämän! Markolla on erittäin vahva ammattitaito ja verkkovalmennuksessakin saa tarvittaessa hyvin tukea ja ohjeita. Suosittelen Markon valmennuksia todella lämpimästi! ❤️ Aion jatkaa hyvin alkanutta matkaa Markon valmennuksessa! 💪

“Huippuvalmennus mulla takana. Haastoi ajattelemaan itse syömisiä, vaikka se alkuun olikin aikamoista takkuilua, sain vahvat eväät siihen, miten jatkaa vaikka itsenäisestikin. Treenaamiseen sai hyvät ohjeet, myös arkiaktiivisuuden osalta.Ja etätukea sai valmennuksen omassa faboryhmässä Markolta aina kun vaan oli kysyttävää. Ehdottomasti suosittelen kaikille, jotka ovat valmiita panostamaan itseensä muutenkin, kuin seuraamalla sokeasti “syö parsaa ja maitorahkaa” -valmennuksia.”

“10 viikkoa takanapäin GGH&G/2020 -valmennusta ja olen todella tyytyväinen, että lähdin elämäni ensimmäiseen verkkovalmennukseen mukaan! Tavoitteena oli pudottaa vielä viimeiset pari kiloa ja polttaa rasvaa etenkin alakropasta. Tavoite tuli saavutettua ja paljon enemmänkin, kun motivaattorina toimi jokaviikkoiset mittaustulokset. Suurin anti tulevaisuuden kannalta taisi kuitenkin olla valmennuksen kattavan informaation tuoma ymmärrys treenaamisen ja ravinnon suhteen.

Pidin siitä, että ruokavalion pystyi rakentamaan omien mieltymysten mukaan, mikä mahdollisti sen noudattamisen paljon paremmin kuin jossakin ’one size fits all’ -tyyppisessä ratkaisussa. En käytä maitotuotteita ollenkaan, mutta se ei ollut ongelma, vaan sain vinkkejä miten korvata esim. rahka & raejuusto ruokavaliossa. Treeneistä sain valtavasti irti, ne olivat nousujohteisia ja oli mahtavaa huomata miten viikko toisensa jälkeen pystyi lisäämään painomääriä salilla 🏋🏼‍♀️Tästä on hyvä jatkaa ja seuraavaksi kohti uusia tavotteita Bootylandin merkeissä! Iso kiitos Marko valmennuksesta ja etätuesta!

Keväällä kun jäin työttömäksi, aloin urheilla uudestaan enemmän kuin aikaisemmin ja tavoitteeni olikin oppia taas elämään terveellisesti ja samalla tiputtamaan painoa ja polttaa rasvaa. Sykkeeni huiteli salilla pahimmillaan 200 ja ajattelin että se on normaalia, koska minulla on aina ollut korkea syke harjoitteluiden suhteen. Saatoin juosta 8km ja sykkeet koko ajan tuolla 200 paikkeilla ja yli! Silti mitään ei tapahtunut kropassa vaikka kuinka liikuin ja yritin syödä vähän paremmin. Rupesin selailemaan eri etävalmennusvaihtoehtoja.

Olen elämäni aikana jojoillut painoni kanssa hyvin paljon, olen ollut alipainoinen sekä reilusti ylipainoinen. Erilaisia valmennuksia on tullut kokeiltua, joista on tullut hetkittäisiä vaan ei pysyviä tuloksia. Ajattelin aluksi että tämä Pyöreät Pakarat (Gorgeus Glutes) olisi myös samanlainen, mutta silti päätin kokeilla, koska jotenkin tämä puhutteli minua. Eipä ollut samanlainen valmennus!Nyt olen suositellut tätä monelle ystävällenikin, joka edes ajattelee mitään valmennusta. Syitä on useita ja tässä mielestäni tärkeimmät: 1. Opetetaan tervettä suhdetta ruokaan.

Saa henkilökohtaista apua siihen, miten oma ruokavalio tulisi koostaa, mutta lopputyön ja ajattelun tekee itse. Valmennukset, jossa kaikki annetaan tarjottimella, ei opeta ihmistä tulevaisuutta varten. 2. Etätuki Markolta sekä ihanan kannustava facebook-ryhmä, josta saa kaiken tarvittavan tuen, avun ja sparrauksen koko 10 viikon ajan.3. Kuntoiluun on monta vaihtoehtoa sekä personoitavissa omaan kalenteriin sopivaksi. Itse pitkään salilla käyneenäni, tajusin että olen tehnyt monta vuotta aivan vääriä asioita väärässä järjestyksessä tavoitteisiini nähden.”

Nyt on 10 viikkoa ohi ja en voisi olla tyytyväisempi! Navan kohdaltani lähti JOPA 11cm sekä leveimmältä kohdalta lantiota 10cm! Olen matkan varrella oppinut terveellisen suhtautumisen ruokaan, liikkumiseen ja ymmärtänyt levon merkityksen. Nykyään sykkeeni on 130-160 välillä saliharjoittelussa sekä hölkkäillessä pysytään alle 200. Matkani jatkuu vielä Markon etävalmennuksien parissa, koska kehitettävää on, mutta tämä oli hieno 10 viikon startti kohti omia tavoitteita.

Aloitin keväällä GGHG/2020 -valmennuksen, ja minulla ei ole muuta, kuin hyvää sanottavaa siitä. Olen oppinut valtavasti tänä aikana, ja saanut todella asiantuntevaa ja henkilökohtaista oppia ja palautetta. Olen niin tyytyväinen, että jatkoin Bootyland by Marko -valmennukseen, ja tätä on tarkoitus nyt seurata vuoden verran. Olen kokeillut muidenkin alallatoimivien valmennuksia, mutta sanon suoraan, ettei niitä voi verrata tähän samana vuonnakaan.

Alla listattuna muutamia huomioita, joiden vuoksi voin suositella Markon valmennuksia kenelle tahansa!- valmennuksia löytyy eri elämäntilanteisiin sopivia, joko lyhyitä tai pitkiä, joko salille tai kotiin- Marko auttaa jokaista henkilökohtaisesti, vaikka kyseessä on nettivalmennus. Tämä ei siis ole lappu kouraan ja koita selviytyä -tyyppinen tusinatuote.- jokaiseen kysymykseen saa vastauksen, usein hyvin nopeasti- kaikki annetut ohjeet pohjautuvat tietoon ja laajaan kokemukseen- Marko jaksaa selittää kaikki asiat juurta jaksain- Faceryhmissä vallitsee toista kunnioittava ja tsemppaava ilmapiiri- ohjaus on perusteellista, eikä vain jotain sinnepäin- tietoa on saatavilla aiheesta kuin aiheesta, ja – kaikessa touhussa on maalaisjärki mukana. Myös levolle ja palautumiselle annetaan tilaa – näissä ohjauksissa tulokulmana on realismi – ei mitkään täysin utopistiset haaveet ilman minkäänlaista työntekoa asian eteen. Selväksi tulee se tärkein, eli kaikki riippuu sinusta itsestäsi. Kun sen olet oivaltanut, vain taivas on rajana 🙂

“10 viikkoa täynnä GGH&G/2020 valmennusta ja täytyy sanoa että en voisi olla tyytyväisempi tuloksiin. Aluksi toki oli vaikea saada ruokailu oikein mutta kun se rautalangasta väännettiin ni meni perille🙂 Jatkoa ajatellen helpottaa kummasti kun tietää miten syödä ja kuinka paljon treenata ja kuinka tärkeää on myös levätä! Kiitos Marko 😊

“Osallistuin elämäni ensimmäiseen verkkovalmennukseen, joka oli GGHG/2020 ja nyt on 10 viikkoa paketissa. 🤩💪 Aluksi olin aivan pökerryksissä kaikesta tietomäärästä, mutta pala kerrallaan kun kävi materiaalia läpi ja lähti toteuttamaan omaan arkeen ja tavoitteisiin sopivaksi alkoi homma rokkaamaan ja tästä on hyvä jatkaa eteenpäin. Paljon oppia ravitsemuksesta, treenaamisesta ja palautumisen merkityksestä jäi verkkovalmennuksesta takataskuun – se miten annettuja työkaluja hyödyntää on täysin itsestä kiinni. Iso kiitos Markolle kattavasta ja ennenkaikkea toimivasta valmennuksesta! 👌

“Moikka! Kymppi viikkoa tuli täyteen GGH&G/2020 verkkovalmennusta, kauhiaa vauhtia aika on menny. Lähtökohtaisesti lähdin hakemaan tältä verkkovalmennukselta muutosta miun syömätapoihin, vireystason nostoon ja liikkumisen ilon löytämiseen. Alkuun meni kaksi viikkoa ihmetellessä uuden tiedon määrää, kaikkea ei vieläkään tahdo noviisi oikein ymmärtää 😅…meinasinkin alkuun jättää hommaan ryhtymättä, mutta onneks en. Syömistä oon joutunut opettelemaan uudelleen, mm pastat perunat yms on olleet melko lailla kokonaan pois ruokavaliosta 4-5 vuotta vatsaleikkauksen jäljiltä; toki hiilarit oli kyl paukkuneet ylikin kaikenlaisesta muusta, ei niin hyvästä, juu nou 😉…nyt pikkuhiljaa on alkanut tuntumaan, että suolipuolikin jaksaa pyörittää kuitua enemmän.”

Kymmenen viikon aikana vireystaso on noussut, vaikka rautavarastot ja hb tippuvatkin (näitä tutkittu). Tupakoinnin lopettelin noin kk ennen verkkovalmennusta ja molempien tsemppaus on kulkenut kyllä hyvin käsikädessä. Myös verkkovalmennuksen alussa vaihteeksi ”mummo-oireet” siis vaihtarit eivät olleet lääkkeidenkään kanssa hallinnassa, niin nyt on, toki lääkemuutoksella on osuutta, mutta veikkaan että ruokavalio, liikunta, sekä vatsarasvan pienentyminen ovat vaikuttaneet paljon hormonien tasoittumiseen. Näiden vuoksi aineenvaihdunnan käynnistyminen on ollut hidasta, mutta pikkuhiljaa eteenpäin…Näillä pienillä, mutta miulle jo isoilla muutoksilla ravinnossa ja liikunnassa (sohvan pohjalta nousemisesta), en ajatellut saavani tällaisiakin muutoksia aikaan.

Ihan kauheen hyvilläni olen, kun olen löytänyt syömisen säännöllisyys-idean sekä jopa sitä liikkumisen iloakin. Kun saa ravinnosta hyvää energiaa niin jaksaa näköjään tehdä muutakin kun maata sohvalla.Hätähousuna ku toivois kaikessa tulosta tulevan pikimmiten, niin on ollu mielen kanssa haastetta muistuttaa itseään pikkuhiljaa etenemisestä ettei palaisi vanhaan (helpompaan/totuttuun)…Opettelua tää on ollut ja tulee vielä olemaan, ”matka” on saanut vasta hyvän alkusykäyksen niin miksi sitä lopettaa kesken. ”Muutos vaatii yhden askeleen alkaakseen, mutta satoja toistoja toteutuakseen” Nyt vaan lisää liikuntaa ja mietinnässä onkin uuden verkkovalmennuksen jatkaminen kun tuohon ruokapuoleenkin tarvitsee vielä neuvoja. Kiitos Marko herättävästä valmennuksesta ja todella joustavasta/nopeasta etätuesta sekä siitä et jaksat vääntää sitä rautalankaa monestakin solmusta aukeamaan. Teet valtavan hyvää työtä!!🌹💙

Kiitos Markolle huikeasta Gorgeous Glutes valmennuksesta!! Sain vauvan viime heinäkuussa ja syksyllä aloin tehdä elämäntapamuutoksia ja aloittelin treenejä monen vuoden tauon jälkeen. Tähän valmennukseen lähdin mukaan huhtikuussa , jolloin olin jo normaalipainoinen ja pudottanut n. 13kg raskautta edeltäneestä painosta. (+Raskausaikana tulleet n. 20kg) Toiveena oli saada vähän vielä sporttisempi kroppa ja hyvät pepputreenit. Marko suosittelikin mulle imetyksen ja jo pitkään kestäneen painonpudotuksen vuoksi tulokulmaksi dieettiin taukoa ja nostelemaan energiamääriä pikkuhiljaa +/- energiatasapainoon ja kasvattamaan siitä aineenvaihdunta potentiaalia.

Energioiden nostely vähän jännitti, mutta kuten varmaan kuvastakin näkyy, se kyllä kannatti! Aloitin 2000kcal ruokavaliolla ja siitä nostin energioita n. 100kcal viikko tahdilla. Vielä VIIDEN VIIKON ajan paino putosi ja senttejä lähti hurjat määrät! 9,5cm lantiolta, 6,5cm vyötäröltä. Seuraavat viikot meni painon ja mittojen pysyessä hyvinkin samoissa lukemissa, mutta kuvista näkee positiivista kehitystä tapahtuneen tässäkin ajassa.

Ja into treenata syttyi todella vahvasti, kun siihen on elimistöllä riittävästi polttoainetta! Viimeisen viikon söin n. 2800kcal, makroissa rasvat n. 60g, protskut n. 120g ja loput hiilaria. Joka tarkoittaa siis yli 400g olen 30v ja pieni kokoinen, 154cm “pitkä”🙊 . Treenit tein KOTONA välineillä ja ne on ollut kyllä huiput! Tehokkaimmat kotitreenit mitä olen tehnyt! En uskonut, että tällaiset tulokset olisi ikinä mahdollisia omalle kohdalle energiamääriä nostamalla ! Monia nettivalmennuksia olen kahlannut läpi, mutta Marko on täysin omaa luokkaansa! Vahva suositus! Oma matka jatkuu 12kk bootylandiin 😉💪

Olen osallistunut muutamiin erilaisiin nettivalmennuksiin. Markon gorgeus glutes on näistä ehdottomasti paras. Etätuki toimi hyvin. Alkutilanne ei minulla mikään mahdoton ollut normaalipainon keskellä mentiin ja silti parin kuukauden aikana lähti monta kiloa painoa ja senttejä. Suosittelen kaikille😊

Osallistuin Gorgeous Glutes Pyöreät pakarat -verkkokurssille ja yllätyin positiivisesti aivan mahtavasta valmennuksesta. En edes ajatellut, että minulla on paljon pudotettavaa, mutta 8 viikon aikana navan seudulta lähti 10 cm ja vyötärön levein kohta on nyt saman kokoinen, kuin kapein oli aloittaessa 💪En ole aiemmin osallistunut tällaisiin dietteihin, mutta vierestä seuranneena voin sanoa, että tämä on ehdottomasti järkevin, mitä olen nähnyt. Ruokailu on toteutettu järkevästi ilman, että joutuu tuntemaan nälkää ja treeneissä on huomioitu niin aloittelijat, kuin kokeneemmatkin treenaajat.Alussa ajattelin, että mitenköhän selviydyn, sillä meillä on ollut samanaikasesti koko asunnon remontti meneillään.

Nyt jälkikäteen tajuan, että kiireisessä elämänvaiheessa tällainen todella tuli tarpeseen, sillä ilman valmennusta ruokailu olisi ollut entistäkin huonompaa. Välillä joutui jättämään treenit välistä ja syömään valmisruokaa, mutta sekään ei haitannut pidemmällä tähtäimellä. Hintaan nähden todella paljon tietoa ruokailusta ja treenaamisesta sekä erittäin hyvä etätuki, josta sai apua henkilökohtaisella tasolla. Myös kanssalaihduttajien tuki FB-ryhmässä tsemppasi. Tästä on hyvä jatkaa!

Henkilökohtainen etävalmennus oli kaltaiselleni tauon jälkeen raudan alle palaajalle täydellinen konsepti! Markon avulla saa keskittyä tekemiseen kun ei tarvitse itse miettiä mitä tekee. Supertyytyväinen saamaani ystävälliseen ja asiantuntevaan palveluun 💪🏼😊 Iso suositus!

Minulla on kokemusta Markon henkilökohtaisesta etävalmennuksesta. Otin etävalmennuksen, koska olen jo jonkin verran rutinoitunut salillakävijä ja asun Tampereella. Marko on ammattitaitoinen valmentaja, joka sai myös minun 45-vuotiaan vyötärön kapenemaan. Vakavasti puhuen takana oli useita mönkään menneitä dieettiyrityksiä. Tällä kertaa onnistuin, selkeiden ja perustelluiden ohjeiden avulla. Pääsin kahdeksassa viikossa lievästä ylipainosta normaalipainon puolelle ja sain viskeraalirasvat suositellulle tasolle. Marko auttoi minua eteenpäin jämäkän lempeästi, ‘jos suksi alkoi lipsua’. Jatkan tyytyväisenä asiakkaana myös tämän 8 vkon jakson jälkeen.

Jos mietit henkilökohtaista verkkovalmennusta, niin suosittelen ostamaan sen Markolta. Marko on huippu valmentaja, asiantunteva, tsemppaava ja hän on todellakin kiinnostunut valmennettavansa edistymisestä. Itselläni 2kk takana ja olen niin tyytväinen valmennuspakettiin, että tein 6kk jatkosopimuksen. Treeniohjelma ja ruokavalio toimivat ja tulokset ovat taattuja, kun vaan noudattaa annettuja ohjeita. Kysymyksiin saa nopeasti vastaukset ja viikkottaiset raportit toimivat loistavasti. Suosittelen!

Erittäin hyvää ja asiantuntevaa palvelua. Treeniohjelmiin paneudutaan hyvin. Yksilöllistä ohjausta ja neuvoja saa ohjeman lisäksi rutkasti. Jos jokin mietityttää niin vastauksen saa nopeasti!

Useampi verkkovalmennus takana, joissa erittäin laadukkaat ohjelmat, runsaasti aiheeseen liittyvää materiaalia, sekä kokonaisuutta tukeva ruokapuoli. Nopeasti reagoivasta etätuesta apuja asiaan kun asiaan. Marko on todellakin alansa huippuosaaja, joka aidosti välittää ja haluaa auttaa jokaista onnistumaan. Verkkovalmennuksissa sain todella hyvin tuloksia aikaan.

Opin treenaamaan ja syömään oikein ja ymmärtämään miten tärkeä asia lepo on kehityksen kannalta. Nälkä kasvaa syödessä ja nyt olen reilu vuoden ollut live PT- valmennuksessa ja tätä kautta räätälöity ohjelmat omien tavoitteiden mukaan. Suosittelen Markoa kaikille jotka oikeasti haluavat pysyviä muutoksia niin, että ei tarvitse joka kesän ja joulun jälkeen aloittaa diettejä vaan voi nauttia energisestä ja sporttisesta kropasta ympäri vuoden:) Hinta-laatusuhde hyvä.👍

Erittäin hyvää ja asiantuntevaa palvelua. Treeniohjelmiin paneudutaan hyvin. Yksilöllistä ohjausta ja neuvoja saa ohjeman lisäksi rutkasti. Jos jokin mietityttää niin vastauksen saa nopeasti!

“Olen ostanut jo usean Markon vetämän verkkovalmennuksen ja todennut, että tuloksia tulee! Nyt on menossa Gorgeous Glutes, ja jo ensimmäisen jakson jälkeen rasvaa on palanut ja keho kiinteytynyt. Aina kun on kysyttävää, Marko vastaa todella nopeasti. Ohjelmat ja ruokavalio ovat selkeitä ilman turhaa hifistelyä.Suosittelen Markon valmennuksia kaikille, jotka haluavat tehdä näkyviä tuloksia selkeillä ohjeilla. On tavoitteena sitten rasvan poltto tai lihaksen kasvatus – toimii!”

Noniin nyt on kurssi Gorgeous Glutes – Pyöreät Pakarat käyty ja neljä kuukautta humahtivat ohi erittäin nopeasti! Mun tavoitteena oli pudottaa painoa ja erityisesti sitä rasvaa kropassa. Olen aiemmin pudottanut painoa pt:n etävalmennuskessa ja siellä niitä kiloja lähti mutta se mitä multa puuttui oli se “mitä seuraavaksi” info. Koen että tämä valmennus on oikeasti antanut erittäin paljon infoa oikein syömisestä ja siitä miten sitä painoa sitten ylläpidetään.”

Mä oon kokeillut sellaisia ns kitudieettejä ja loppupelissä painoa joo tippuu mutta ne kalorimäärät on niin pieniä että kun palaa normaaliin syömiseen, kiloja tulee takaisin näin kävi myös mulle. Mulla on ollut vaarana aiemmin se että on ollu ns liikaa kontrollia syömisessä ja olen ollu tosi harmissani jos olen syönyt jotain ns väärää. Mutta nyt mä lähdin tähän neljän kk settiin mukaan ajatuksella että syön ohjelman mukaan mutta on ok jos ei aina onnaa just sen takia että ei tulis sitä liikaa kontrollia. En ottanut sellaista himo aihetta vaan etenin suht rennosti valmennuksen ajan.

Olen syönyt terveellisesti ja epäterveellisesti ja kuitenkin siitä huolimatta neljän kuukauden aikana, hieman yllättäenkin, on rasvaa tippunut jopa kolme kiloa ja lihasta tullut melkein kaksi kiloa. Oon positiivisesti yllättynyt tosta viimeisimmästä inbody mittauksesta! Se osoittaa mulle just että oikeasti on ok elää ilman turhaa kontrollia ja ainakin mun tapauksessa se että etenee pikkuhiljaa tuottaa pysyvämpiä tuloksia. Salilla oon edistynyt tosi paljon, kiloja nousee paljon enemmän kuin alussa, ohjeet ovat selkeitä ja pidin siitä että se treenaaminen on sellaista nousujohteista ja ohjelmat vaihtelivat useasti.

Olen nyt muutamat viikot ottanut salin kanssa ja ruokailujen kanssa todella rennosti, elämä tuli tielle ja sen johdosta sali on jäänyt 1,5 viikoksi ja siltikin tuloksia tuli! Vähän pelkäsin sitä miltä tulokset näyttävät koska tosiaan olen laiskotellut. Mutta tämä auttaa myös itseäni koska huomaan että jotain tietoa on tästä valmennuksesta jäänyt päähän ja jotain olen tehnyt oikein, ja myös se että olen armollinen itselle auttaa. Ennen olisin oikeasti ollut harmissani jos olisin syönyt näin kuten nyt olen, tuloksia olisi voinut tulla enemmän mutta tämmöinen on realistista itselle. Tärkeintä ei ole se painon tuijottaminen vaan se mitä siellä kropassa tapahtuu ja sen olen myös oppinut, en itse edes näe tuloksia peilistä mutta mittaukset näyttävät edistymistä ja siitä olen iloinen! Tästä eteenpäin 12kk vuosivalmennukseen 💪🏻😊

marko kuoppasalmi Personal Trainer
Marko Kuoppasalmi Personal Trainer

P.S Voit tutustua Markon verkkovalmennuksiin täältä.

P.P.S Lue lisää Markosta tästä ja täältä.