Tuikkis Karjanmaa

Pt-palvelut Tuikkis Training Team, Uusimaa

Pt-palvelut Tuikkis Training Team, Uusimaa

Esittely:

Olen pt/ liikunnanohjaaja jonka omaan liikuntataustaan kuuluvat niin taitoluistelu, tanssi, kuin voimailukin. Olen toiminut pt:nä 6 vuotta ja liikunnan ohjaajana 15 vuotta. Ohjauksessani painotan asiakaslähtöisyyttä, monipuolisuutta, ja sitä, että liikkeet tehdään tehokkaasti, mutta järkevästi.

Treenaamisessa uskon 20/80 ajatteluun, eli kun tehdään oikeita asioita, oikealla tavalla, saadaan 20% panostuksella 80% tulos, eikä päinvastoin, niinkuin usein tapahtuu. Vahvuuteni on tunnistaa asiakkaan pulmakohdat treenaamisessa niin fyysisellä kuin psyykkisellä puolella, ja tarjota niiden ratkaisemiseen työkaluja.

Minulla on monen vuoden kokemus yksilö ja ryhmäohjauksesta elämäntapamuuttujien kanssa. Olen itsekin tehnyt elämäntapamuutoksen aikoinani, joten ymmärrän mitä se vaatii. Hyödynnän fysiikkaohjauksessa koulutustani ja kokemustani ratkaisukeskeisestä lähestymistavasta. Uskon että hyvinvointi muodostuu siitä, kun pidämme huolta itsestämme kokonaisuutena.

Koulutus / Kurssit:

* FISAF personal trainer sertifikaatti
* Aikuisliikunnanohjaajan ammattitutkinto
* Mentorikoulutus (ratkaisukeskeiset menetelmät)
* Kymmeniä voimaan,  kestävyyteen ja kehonhuoltoon liittyviä koulutuksia
* Ratkaisukeskeinen lyhytterapia

Palvelut:

Palveluihini kuuluvat niin yksilöhjaukset, kaveri/paritreenit kuin pienryhmätreenitkin. Minulta voi tilata joko yksittäisiä ohjauksia tai treenipaketteja.
Teen asiakkaan niin halutessa, kokonaisvaltaisen liikkumisuunnitelman tai tarkemman treeniohjelman.
Tarjoan fyysisen kunnon testausta, ruokavalio-ohjausta ja näiden seurantaa. Lisäksi asiakkaalla on mahdollisuus saada työkaluja psyykkisen puolensa vahvistamiseen, jolla on suuri vaikutus treenaamiseen, elämäntapamuutoksen tekemiseen, hyvimvointiin  ja jopa asenteeseen koko elämää kohtaan.

Hinnasto:

* Kolmen kuukauden kokonaisvaltainen liikkumisohjelma ja seuranta 120€
* Treeniohjelma ja ohjelman ohjaus kerran 80 €
* Pakettihinnat muodostuvat sen mukaan mitä asiakas pakettiinsa valitsee
Ota yhteyttä, niin voimme sopia tapaamisen, jossa kartoitamme toivomuksesi, tavoitteesi ja tilanteesi. Tämä tapaaminen ei velvoita mihinkään ja on ilmainen.

Kielet:

Suomi, englanti

Yhteystiedot:

Tuikkis Karjanmaa

tuikkis@wippies.fi

Facebook