Tomi Soikkeli

Personal Trainer ja Life Coach Tomi Soikkeli

ALUE:

Pääkaupunkiseutu

Esittely:

Olen Tomi Soikkeli, personal trainer ja muutosvalmentaja Helsingistä. Olen kouluttautunut auktorisoiduksi personal traineriksi ja lisäksi olen tehnyt muutosvalmennusta niin yksityisellä kuin julkisellakin puolella.

Olen tehnyt 2015 vuodesta lähtien valmennustyötä tiimi- ja esimiesvalmennuksessa. Erityisosaamiseni on elämäntapamuutos-prosesseissa, jossa käydään muutosta kokonaisvaltaisesta näkökulmasta, oli kyse sitten painonpudottamisesta, massan lisäämisestä tai yleisesti parempaan kuntoon pääsemisestä. Yksi muutos kerrallaan on hyvä lähtökohta.

Valmentajana olen tsemppaava ja tavoitteellisesti orientoitunut. Treenit suunnitellaan jokaiselle yksilöllisesti ja omien tavoitteiden mukaisesti. Treenaamisen on hyvä olla itselle mieluista, joten tehdään sulle sellaiset treenit, että niitä on mukava tehdä päivästä toiseen.

Olen harrastanut urheilua koko ikäni. Lajeina mm. juoksu, sali, tennis, sulkapallo, judo ja melonta. Kehonpainoharjoittelu on mieluinen, ja hiittiä tuleekin usein väännettyä. Olen siis monipuolisesti harrastanut eri urheilulajeja ja kokeilemalla mahdollisimman erilaisia lajeja olen löytänyt itselleni sopivimmat urheilumuodot. Tässä voin auttaa myös sinua löytämään mieluisan tavan urheilla ja pitää omasta hyvinvoinnista parempaa huolta.

Koulutus ja kurssit:

EHFA Personal trainer, auktorisoitu personal trainer
Kuntoutuksen perusteet
Liikuntalajituntemus
Liikunta lääketieteen- ja ravitsemustieteen perusopinnot, Itä Suomen yliopisto
Life Coach, Life Coaching Institute

Palvelut:

Ohjaan Personal Trainerina pääkaupunkiseudulla. Päätoimipisteen on Töölö-Meilahti Fressillä, mutta ohjaan säännöllisesti muuallakin. Lisäksi teen etävalmennuksessa treeniohjelmia ja ruokavalioanalyysejä.

Hinnasto:

Tsekkaa verkkokauppani: https://holvi.com/shop/overthelimits/

Kielet:

Suomi ja Englanti

Yhteystiedot:

Tomi Soikkeli

Puhelinnumero: 0405639011

Sähköposti: soikkelitomi@gmail.com

Kotisivut: https://overthelimits.fi

Facebook: https://www.facebook.com/overthelimitshelsinki/