Matias Björn

Personal Training, pääkaupunkiseutu

Personal Training, pääkaupunkiseutu

Esittely:

Olen ollut  liikunta-alalla toista vuotta ja opiskelen lisäksi tällä hetkellä Varalan urheiluopistossa. Päivätyökseni olen personal trainerina menestyneessä hyvinvointiyrityksessä: Sweatband Training Oy, www.sbtraining.fi
Olen valmentanut useita kymmeniä asiakkaita aina fitnessurheilijoista kuntourheilijoihin sekä sohvaperunoihin.

Minulla on pitkä tausta kuntosaliharjoittelusta ja erikoistun kehonkoostumuksen muokkaamiseen sekä lihasmassan kasvattamiseen. Olen käynyt myös Screening Mobility -koulutuksen, jossa keskitytään hermolihasjärjestelmän toimintakykyyn. Vahvuuksiani on kuitenkin monipuolinen liikunta. En usko, että on yhtä ja ainoata tapaa liikkua vaan kaikki liikkuminen on askel kohti parempaa.

Olemme saaneet valmennettavieni kanssa aikaan erinomaisia tuloksia pitkäjänteisellä ja tuloksekkaalla valmennuksella sekä omalla aidolla omistautumisellani valmennettavieni tavoitteiden saavuttamiseen. Etsin aina ratkaisuja kuinka tuloksista saadaan pysyviä!

Teen myös mittatilausruokavalioita sisältäen kaikki reseptit aamiaisesta iltapalaan sekä kauppalistat. Uskon puhtaasti kasvisten runsaaseen käyttöön sekä kunnon kotiruokaan.

Hinnasto:

Näet kaikki hinnat kotisivuiltani.

Löydät sieltä myös vaihtuvat tarjoukset!
HUOM! Jos mainitset, että olet tämän sivuston kautta varannut ajan ensimmäiseen ilmaiseen konsultaatioon, niin saat yhden treenikerran veloituksetta päälle (arvo 90€).

Kielet:

Suomi ja englanti

Yhteystiedot:

Matias Björn

0504018461

matias.bjorn@sbtraining.fi

Kotisivut / Facebook