Juha Teivonen

JPT-Fitness Juha Teivonen, Forssa, Tammela, Jokioinen, Uusimaa

JPT-Fitness Juha Teivonen, Forssa, Tammela, Jokioinen, Uusimaa

Esittely:

JPT- Fitness tarjoaa personal training palveluja. Voimme yhdessä toteuttaa unelmasi paremmasta hyvinvoinnista. Hyvinvointi saavutetaan hyvällä ja riittävällä liikunnalla ja ravitsemuksella. Lisäksi tarvitaan ymmärrystä omaa itseään kohtaan. Monet vaivamme ovat meidän itsemme aikaan saamia.

Onko elämäntapamuutos ollut aina tavoitteesi mutta et ole saanut itsestäsi irti sen toteuttamiseen? Yhdessä me voimme tehdä sen mahdolliseksi. Elämäntapojen muuttaminen on monista pienistä asioista kiinni ja sen toteuttaminen on helpompaa asiantuntija avulla.

Palvelut:

Kuntosaliharjoittelu, cross training, kahvakuulailu, vesijuoksu, pyöräily, sauvakävely, juoksu, mäkitreeni, ratajuoksu + kuntopiiri, jne…

Hinnasto:

* Liikuntaohjelma 26 – 51 €
Saat 3- 6 kk kuntoiluohjelman jota noudattamalla pystyt saavuttamaan omat tavoitteesi ja koet onnistuvasi!

* Yksittäinen ohjaus 52 €, 55 min.
Yksittäisellä tunnilla saat yksilöllistä ohjausta ja vastauksia sinua askarruttaviin kysymyksiin. Näin pääset kohti tavoitteistasi!

* Neljä tapaamista 200 €, tapaamisen kesto 55 min.
Saat neljä yhteisesti sovittua tapaamista joilla rakennamme haluamasi tavoitteen perustan kuntoon. Tapaamiset voi sopia esim. kerran viikossa tapaamisiksi.

* Kymmenen tapaamista 480 €, yksittäisen tapaamisen kesto 55 min.
Kymmenen tapaamisen aikana huomaat elämäntapasi muuttuvan ja tavoitteidesi lähenevän. Pääset hyvään alkuun siinä mikä on unelmasi.

* Ruokakoulu 55 € / kerta
Saat käytännönläheisen tapaamispaketin jossa selvitetään miten sinun pitää syödä
saavuttaaksesi tavoitteesi.

Sovitun tapaamisen voi perua edelliseen päivään klo 18.00 mennessä ja tapaamista ei menetä, mikäli tapaamista ei peru edelliseen päivään klo 18.00 mennessä on menettänyt tapaamisen ja maksua ei saa takaisin. Yllättävät tapaukset kuten esim. äkillinen loukkaantuminen tai sairastuminen lääkärintodistus vaaditaan), jne ei seuraa menetystä.

Kielet:

Suomi ja English

Yhteystiedot:

JPT-Fitness Juha Teivonen

 0405173603

Facebook / Kotisivut