Janika Martinsalo

Elämäntapavalmennus, Porvoo

Esittely:

KOKEMUS?
Monipuolisen liikuntataustan lisäksi, olen toiminut liikuntakentällä neljä vuotta kunto- ja terveysliikunnan parissa. Olen ollut mukana reilusti yli sadan ihmisen painonpudotuksessa, elämänlaadun parantamisessa ja hyvinvoinnin tukemisessa. Aion jatkaa sillä tiellä edelleen, sillä nautin työstäni paljon.

Olen ohjannut monia eri koostumuksilla olevia ryhmiä ja sekä lukuisia yksilöitä. Ryhmäliikuntana olen ohjannut mm. vesijuoksua, kahvakuulaa, liikkuvuutta, kehonhallintaa, juoksukoulua jne. Henkilöt joiden kanssa olen tehnyt yhteistyötä heidän hyvinvointinsa eteen, ovat olleet päivä- ja vuorotyöntekijöitä, työttömiä, perheen äitejä ja isiä, liikunnan aloittavia tai jo liikunnasta innostuneita. Ikähaitariltaan 20-67 vuotiaita naisia ja miehiä.

Olen vuodesta 2017 ollut innostamassa ja kannustamassa nuoria urheilijoita monipuoliseen fysiikkaharjoitteluun mm. Porvoon Salibandyseuran valmennustehtävissä, Itä-Uudenmaan urheiluakatemiassa sekä Akilleksen käsipalloilijoiden kuntosaliharjoittelun ohjauksen parissa.

Kouluttajana olen pitänyt urheiluseuran valmentajille useita eri valmentajakoulutuksia sekä yrityksiksille ravintoluentoja. Hierojana olen ollut vuodesta 2012 asti ja hieronut eri lajin urheilijoita (mm.käsipallo, crossfit, paini, ratsastus, salibandy, amerikkalainen jalkapallo, jääpallo ja -kiekko) kansainväliseltäkin tasolta sekä tavallisia tallaajia kuten toimistotyöntekijöitä ja rakennusmiehiä. Vuodesta 2018 keväästä lähtien olen tehnyt myös yrityshierontoja eli kulkenut matkapöydän kanssa työpaikalle hieromaan työntekijöitä.

MILLAINEN OLEN?
Ohjaajana pyrin pilke silmäkulmassa huonolla huumorilla saada ihmiset nauttimaan siitä mitä he tekevät. Ohjauksessani liikkeet tehdään huolella ja puhtaasti. Laatu korvaa määrän.

Ravintoneuvonta ei ole tarkoituksellakaan rakettitiedettä vaan käsittelee käytännönläheistä arkisia haasteita ja niiden ratkasumalleja. Tällöin ihmiset ymmärtävät mistä puhutaan ja pystyvät todellisuudessa tekemään pysyviä muutoksia parempaa suuntaan. Nälkä, erilaiset dietit ja itseltään totaali kieltäminen, eivät kuulu omaan ohjeistukseeni vaan mielestäni ravintoon kuuluu suhtautua sopivan rennosti ja suurin tavoite on auttaa ihmistä voimaan sekä jaksamaan paremmin.

Hierojana olen saanut paljon positiivista palautetta asiakkailtani. Voimaa säätelen tilanteiden ja asiakkaan mukaan. Vaikka hieronnassa jotkin lihaskireyksien paikat saattaa vähän tuntua, pyrin saada ihmisen silti rentoutumaan. Hierontapöydältäni saa aina halutessaan vinkkejä ravinnosta ja liikunnasta.

TAVOITE?
Tavoitteeni on tukea kaikella osaamisellani asiakasta voimaan kokonaisvaltaisesti paremmin ja nauttimaan elämästä enemmän. Tämä tarkoittaa liikunta- ja ravinto-ohjeistuksen lisäksi perehtymistä syvälle henkilön arkeen ja maailmankuvaan. Autan tavoitteen määrittelemisessä sekä asiakkaan itsetutkiskelussa. Tavoitteenani on, että valmennukseni positiiviset vaikutukset näkyvät asiakkaan hyvinvoinnissa, itsetuntemuksessa sekä hänen omassa elämänhallinnassaan.

Koulutus ja kurssit:

Koulutettu hieroja / urheiluheiroja (Carl Wilhelm Akatemia, Tampere 2012)
Liikuntaneuvoja ja urheiluopistojen hyväksymä Personal Trainer  (Pajulahden
urheiluopisto, Nastola 2016)
Liikunnaohjaaja (AMK) (Monimuoto-opiskelija,  Haaga-Helia, Vierumäki 2019)

Palvelut:

Hieronta (yksityiset/yritykset, matkapöytä mahdollisuus)
Liikuntapalvelut (toiminnallinenharjoittelu/kuntosaliohjaus/vesijuoksu/
ulkotreenaaminen (yksityiset/yritykset)
Ravintoneuvonta (yksityiset/yritykset)
Elämäntapavalmennukset (yksityiset/yritykset)
Yritysluennot (kokonaisvaltainen hyvinvointi / ravinto asiat kuntoon,
oikeasti / miten liikkeelle)
TYHY-päivät (osa päivästä / kokonaisuudet)

Hinnasto:

Tutustu palveluiden sisältöön ja katso voimassa olevat tarjoukset ja
palveluiden hinnat  >> www.hypecenter.fi

Kielet:

Suomi

Yhteystiedot:

Janika Martinsalo

0400862842

Sähköposti: info@hypecenter.fi

www.hypecenter.fi

https://www.facebook.com/hyvinvoinninpelikentta/