Iina Taijonlahti

dynaom Movement, helsinki

Esittely:

Toteutan valmennuksen yksilöllisesti tarpeesi ja tavoitteesi huomioon ottaen sekä kannustan sinua tasapainoiseen harjoitteluun, jossa oman kehon kuuntelu on avainasemassa. Haastan sinut kovaan, koko kehoa kuormittavaan treeniin, mutta painotan myös syvien lihasten vahvistamista, liikkuvuuden lisäämistä ja palautumisen eri komponentteja. Dynaom Movement on oikea valinta sinulle, joka et halua vuosittain muuttuvia trendejä etkä vain pari kuukautta motivoivia ohjelmia, jotka kehittävät vain yhtä ominaisuutta. Dynaom Movement yhdistää liikunnan ilon, kuntoilun tavoitteet, tanssin ja taiteen inspiraation sekä antaa välineitä holistiseen subjektiiviseen hyvinvointiin.

Koulutus ja kurssit:

FAF personal trainer
15 vuoden ryhmäliikuntakokemus
pilatesohjaajakoulutus

Palvelut:

Syvien lihasten vahvistaminen pilates-pohjaisten metodien avulla. Syvät lihakset eli ryhtilihakset ovat vahvan kehon perusta, ja niiden hyvä kunto ehkäisee muun muassa selkävammoja.

Kehon kuuntelun opettelu. Lähtökohtana on, että oman kehon kuuntelu on läsnä jokaisessa päivässä, harjoittelun, syömisen ja levon syklittämisessä.

Palautuminen. Jotta voidaan treenata kehittävästi ja tuloksia saavuttaen, on myös ymmärrettävä palautumisen merkitys. Harjoitteluohjelmiin on aina sisällytetty palauttavia harjoituksia ja annan myös muita välineitä palautumisen edistämiseen.

Kehonpainoharjoittelu ja toiminnallinen treeni. Oma taustani tanssijana on antanut minulle laajan liikepankin kehonpainoharjoitteluun ja toiminnallisen treenin toteutukseen. Voit harjoitella ohjeillani tehokkaasti myös kuntosalin ulkopuolella.

Liikkuvuus osana jokaista treeniä. Toimintakykyinen keho on nivelistä liikkuva ja lihaksistaan elastinen. Liikkuvuusharjoittelu on tärkeä osa myös lihaskuntoharjoittelua: vajailla liikeradoilla suoritus jää epäpuhtaaksi eikä lihas kasva optimaalisesti.

Ravintovalmennus. Yksilöllinen ravintovalmennus ottaa huomioon erikoisruokavaliot, herkkyydet ja henkilökohtaiset mieltymykset. Tavoitteena tasapainoinen, joustava ja monipuolinen ruokavalio, joka sallii myös ajoittain herkuttelun.

Yritysvalmennus. Hyvinvointipalveluja ja paketteja myös yrityksille vuosien kokemuksella. Esimerkiksi taukojumpat, työhyvinvointipäivät, erilaiset ryhmä- ja yksilövalmennukset. Valmennuskokonaisuudet räätälöidään aina yrityksen tarpeiden mukaan.

Hinnasto:

ENSIMMÄINEN TAPAAMINEN 60 MIN 0€

Sisältää alkuhaastattelun, henkilökohtaisten tavoitteiden asettamisen ja muutamia esimerkkejä liikkeistä, joita tulemme mahdollisen valmennussuhteen alkaessa käyttämään ohjelmassa.

HENKILÖKOHTAINEN TAPAAMINEN 60 MIN 95€

Tapaaminen sisältää asiakkaan kotona, kuntosalilla tai muussa sovitussa paikassa toteutettavan ravinto- tai mentaalivalmennuksen tai fyysisen treenin. Fyysinen treeni voi olla esimerkiksi kuntosaliharjoittelua, pilatesta, aerobista harjoittelua tai kehonhuoltoa.

KUUDEN KERRAN VALMENNUSPAKETTI 550€

Sisältää kuusi 60 minuutin henkilökohtaista tapaamista, yksilöllisesti räätälöidyn viikko-ohjelman teon ja sähköposti- ja puhelintuen. Tapaamiskerrat suunnitellaan yhdessä henkilökohtaisia tavoitteita tukevaksi.

KYMMENEN KERRAN VALMENNUSPAKETTI 920€

Sisältää kymmenen 60 minuutin henkilökohtaista tapaamista, yksilöllisesti räätälöidyn viikko-ohjelman teon, sähköposti- ja puhelintuen sekä ravintovalmennuksen. Tapaamiskerrat suunnitellaan yhdessä henkilökohtaisia tavoitteita tukevaksi.

VERKKOVALMENNUS 2 KK  320€

Sisältää alkuhaastattelun, henkilökohtaisten tavoitteiden asettamisen, kaksi tunnin mittaista etätapaamista, yksilöllisesti räätälöidyn viikottaisen treeniohjelman teon, ohjeet liikkeiden oikeaoppiseen suorittamiseen ja sähköposti- ja puhelintuen.

Räätälöin myös paketteja yksilöllisesti.

Kaikki hinnat sisältävät alv 24 %.

Kielet:

Suomi, Englanti

Yhteystiedot:

Iina Taijonlahti

0503459897

dynaom@gmail.com

www.dynaom.com

Facebook