Eeva Beckford

Personal Trainer ja ryhmäliikunta, Espoo, Leppävaara

Esittely:

Ryhmäliikuntaa olen vetänyt jo vuodesta 1986 lähtien, mutta vasta vuodesta 2010 liikunnasta tuli intohimoni ja elämäntapani, kun kehoni alkoi näyttää ensimmäisiä ylirasituksesta johtuvia ongelmia ja oli pakko hyväksyä ikääntymisen tuomia haasteita. Sen jälkeen kun opin kuuntelemaan kehoani, voin sanoa nyt reippaasti yli 50-vuotiaana olevani paremmassa kunnossa kuin koskaan nuorempana; olen voimakkaampi, lihaksikkaampi, notkeampi ja fyysisesti terveempi.
Uskallan väittää, että terveys on meidän tärkein omaisuutemme ja tämän päivän päätöksillä ja teoilla pystymme vaikuttamaan tulevaan terveyteemme. Kun sinulla on tavoite ja päämäärä, unelma terveyspääoman kasvattamisesta, niin anna minun auttaa sinua saavuttamaan lisää tätä kallisarvoista terveyspääomaa.
On kyse sitten kehon kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin, tasapainon, liikkuvuuden, vahvan coren tai teknisesti oikein  suoritetun voimannoston suorittamisesta, niin koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa. Lähdetään tekemään tätä matkaa yhdessä, koska totuushan on, että kaksin se on hauskempaa ja tulosten saavuttaminen on helpompaa.

Koulutus ja kurssit:

Auktorisoitu Personal Trainer (HEO-Itä-Suomen yliopisto) 2017
Terveysvalmentaja (Trainer4you ) 2017
Voimavalmentaja (Trainer4You) 2018
Joogaohjaaja (RYT 500 Yoga Alliance – Seasonal Flow Yoga, Powrer Yoga, YogaFunc, YinYoga) 2010-
Pilates-ohjaaja (Seasonal Pilates, Spirals-pilates, PilatesFunc, Vertikaali Pilates) 2010 –
FasciaMethod 2019
PowerMethod 2019
ProMethod 2019
Thai Yoga -hieroja (1 ja 2 tasot) 2017-

Palvelut:

Personal Trainer-  yksilö- ja pienryhmäohjaus sisältää InBody-mittaukset, alkukartoituksen, kuntotestit, valmennusohjelmat, ruokapäiväkirjan analysoinnin ja mahdolliset muutosehdotukset.
Vahva osaaminen syvien vatsalihasten aktivoinnista, selän ja niska-hartaseudun kuntoutuksesta ja vahvistamisesta,
PUhtaasti voimavalmennukseen ja lihasten kasvuun tarkoitettuun perustuvaan valmennukseen teen lisäksi yhteisten treenien jälkeen nopean ThaiYoga-hieronnan lihasvaurion minimoimiseksi ja kattaa treenien jälkeisen dynaamiset venyttelyt.

Hinnasto:

Koska työskentelen Aurinkopiha Spalla Espoon Leppävaarassa, palvelun hinta on Span määrittämä hinta 70€/h  (12 tapaamista yht 840€).
Kaikesta muusta voin keskustella ja esim. tulla ohjaamaan myös Keski-Espoon tai Leppävaaran uimahallille, jolloin hinta pperustuu SeasonalFlow & Balance-sivuilla oleviin hintoihin

Kielet:

Suomi ja Englanti

Yhteystiedot:

Eeva Beckford

0452488428

Sähköposti: seasonalflowandbalance@gmail.com

Kotisivut: seasonalflowandalance.com ja aurinkopihaspa.fi

Facebook: seasonalflowandbalance.com ja aurinkopihaspa.fi